You wanna have a life but not too real
Jūnijs 7., 2013 
10:30 am - Kirils joko, Kirils kļūst nopietns
Jāsāk piefiksēt teksta autors pirms teksta lasīšanas, varbūt ietaupīsies laiks. Tēma tāda - kamēr visi ņēmās ap Bostonas sprādzieniem, citā štatā uzsprāgusi minerālmēslu rūpnīca, ar cietušajiem, protms, un zemestrīce Ķīnā tika pieminēta tā garām ejot. Tur vēl bija Irāna, bet tā arī netapu gudrs, tur bija zemestrīce, vai terorakts. Bet citādi viss skaidrs. Bet nē, tālāk seko daudz burtiņu par to, ka mediji neesot devuši sūdu par notikumiem otrā pasaules malā. Tas ir kā skatīties CSI, kur tiek pateikts joks, un neattapīgākajiem skatītājiem viņš tiek arī paskaidrots. Vienvārdsakot, dislektiķi tādu verbālo plūsmu var arī nenovērtēt. Tajos visos burtiņos ir mēģinājumi paanalizēt huļi tā bļoda tad ir netīra, ir nojausma par to, ka sabiedrība un mediji tiek kaunināti, no kā it kā uz pašiniciatīvu varētu izdarīt secinājumus, ka jādara būtu pavisam savādāk, un visbeidzot iztrūka galvenā jautājuma - kāpēc? Lūk, jautājumu "kāpēc?" nevajadzētu novērtēt par zemu. Tas tomēr ir nākamais fundamentālākais pasaules izziņas veids uzreiz aiz pieredzes, ka šo mutē bāzt nevajadzētu.
01:40 pm - Čurkas, bļaģ, jobanās
Šodien visāda interesanta lasāmviela pagadās. Kas te cīnās par tiesībām būt par inteliģentu, intelektuāli, kādam citam nepatīk cenzūra kāda uzņēmuma privātos serveros. Bet visvairāk no cīņām par dažādām tiesībām mani sajūsmina un vienlaikus izbrīna Marata... ok, nebūsim familiāri, Kasema kunga cīņa par tiesībām publiski paust to, ko citi runā savās virtuvēs. Mazākais būtu tas, ka kādas virtuves sarunas kontekstā es, varbūt, pat saprastu vārdu salikumu "čurka tu jobanā", bet tādas nekonkrētas uzrunas kontekstā man šis mēģinājums apzīmēt kaut kādu sabiedrības daļu netop skaidrs. Varbūt man traucē "čurka", lai saprastu, ka vēstījuma sāls ir vārdā "jobanā", bet šobrīd man atliek tikai minēt. Tika pieminētā arī Zaļo Zemnieku patiesā krāsa, ar ko, drošvien, ir domāta Salaspils novada šīs partijas deputātu seksuālā orientācija, bet arī īsti netop skaidrs, uz kā balstās šis apgalvojums, un kas ir gribēts ar to pateikt? Piemēram, Streips, savulaik Zemniekus nosauca par maukām, bet tur bija skaidri pamatots, ka Zemnieki ir maukas, jo viņu balsis un pozīcija ir viegli konvertējama visādos labumos. It kā prostitūcija nav vienīgais amats, kas sniedz pakalpojumus par samaksu, bet var nojaust, ka Streipa prāt prostitūcija ir kaut kas neētisks, un līdz ar to Zemnieku rīcība arī tāda ir. Tomēr atgriežoties pie virtuves sarunām, satraucošāk man šķiet tas, ka virtuvē kādu indivīdu vai cilvēku grupu mēdz verbāli nošaut, izsist mūli, nospiest kā gnīdu un visādi citādi fiziski iespaidot. Nav jau tā, ka es nezinātu, ka uz pasaules ir cilvēki, kam nav nekā labāka ar ko nodarbināt prātu, kā ar domām par to, kā izrādīt savu pārākumu pār mani. Nedomāju, ka es arī guļu labāk tādēļ, ka man kāds to regulāri neatgādina. Tomēr kaut kā intuitīvi šķiet, ka publiska un masveidīga šādu viedokļu paušana nav nedz kaut kas labs un noderīgs, nedz arī vārda brīvības triumfs.

Bija gan viens skaidrs un saprotams vēstījums no Kasema kunga - ejiet dirst! Asi, tieši, īsi, kodolīgi un nepārprotami. Tik tālu kārtībā, pat neskatoties uz to, ka varēja pateikt arī savādāk. Nesaprotamais tanī visā ir mēģinājums tagad taisnoties. Nu, tad, vīrs un vārds, vai kas te par tirgu tagad būs?
02:05 pm - Vesuzs
Vsjo, mirstu. Feisbūka promotētie raksti ir kaut ka dženiāls. https://www.facebook.com/Vesuzs?ref=stream&hc_location=stream

Dzērieni ar augstu kaloriju saturu, piemēram, augļu sulas, gāzētie dzērieni un limonādes var ātri vien iedragāt tavu ceļu uz svara zudumu, īpaši, ja izmanto tos slāpju remdēšanai. (Kve? A viņus var arī padusē rīvēt?)

Jāpievērš uzmanība arī trauku izvēlei - lielie šķīvji izskatās skaisti un dekoratīvi, bet ēdiens pavisam noteikti uz tiem uzliksies vairāk! (Irbuļi! Ēdiet prosas putru ar irbuļiem, ka es jums saku!)

Iepirkšanās ceļvedis. Slēptie tauki un sāls produktos, kā tos ieraudzīt etiķetē. (Tur zem šokolādītes, uzreiz pa labi aiz ķiršu pildījuma, slēpjas SĀLĪTS SPEĶIS!)

Papildus ieguvumi: Ķermeņa kompozīcijas... (Krūtis uz priekšu, pleci uz āru, vai arī kaut kas no Spencera Tunika?)

04:10 pm - Dienas citāts (parā pupus)
"Jo vairāk mēs cilvēkiem rādīsim to, ka krūtsgalu atkailināšana neizraisa debesu nogāšanos, jo vairāk sievietēm būs brīvības un vienlīdzības."

http://www.delfi.lv/izklaide/divaina-pasaule/sensacijas/foto-ieskats-nujorkas-kailo-lasitaju-gaitas.d?id=43384677#!/3614166/foto.delfi.lv

Nē, nu... protams, labi, ka nenolēma apģērbt visus puskailos vīriešus, bet tā vietā parādīt pupus. Visādi citādi nāk prātā teiciens krievu valodā par bērniem un raudāšanu.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:29 am GMT.