You wanna have a life but not too real
Marts 1., 2013 
11:43 am - Noguldījums cīnās un aug
Kas ar to domāts es, protams, saprotu, bet kaut kas man apgalvojumā "Swedbank izdevies pārspēt ABLV Bank noguldījumus" tomēr mulsina. Tālāk vēl labāk: "Swedbank pērn izdevies palielināt noguldījumu tādā apjomu..." Nez, kādām metodēm tas ir izdevies? Ar mušas uzpūšanas par ziloni metodi?

P.S. Jā, mans mīļākais mēdijs.
01:15 pm - Par finansu instrumentiem
Baigi ne kā pie piektdienas, bet eku, cilvēki komentāros raksta, kā krītas darba augļu kvalitāte, ja prjaņika iegūšanas nosacījumi ir draņķīgi. Tālāk ir iebildums, ka jomai ir jāpašsakārtojas, un vēl figurē doma, ka visus nahui, nahui, kamēr pēdējais Āfrikas bērns nav pabarots. No tā var izlobīt divas, vai vairāk versijas.

Utopiskā - mēs esam pārlasījušies filozofiskus traktātus, tāpēc uzskatām, ka ir tāda superinteliģentā pārcilvēku, vai pat semigōdu kasta, kurai ir ne tikai spriestspējas kā pagānu dieviem, bet arī augsta morāla stāja, tāpēc vide pašsakārtosies, kad no tās tiks izspiesti visi zemiskie tārpi. Nu, tāda SS divīzija ar radurakstiem piecās paaudzēs, un bez nevienas plombes mutē.

Antiutopiskā - mēs esam pārlasījušies vēsturs grāmatas, un nevaram atsaukt atmiņā nevienu konfliktu vai kustību, kurai pamatā nebūtu ekonomiskie cēloņi. Pat Gandi, nelietis, apspiedējiem ķērās pie rīkles ar ekonomiskām metodēm. We fucking own this salt, you bastards.

Nu, un zelta vidusceļš - garīgums garīgumam, bet staigājam mēs pa šo grēcīgo zemi, un gribās pabarot ne tikai miesu, bet arī... ha(!), ego. Kad mums nav pupi gana lieli, mēs runājam par dvēseles skaistumu, vai kāds piedāvā iet parunāties ārā kā vīriem, mēs prasām, cik viņš grāmatas ir izlasījis. Akadēmiskajā vidē arī tomēr cilvēki strādā, un, pat ja badā nemirst, gribās jau tās debesis almāzos. Kāds dārgāks vīns, kāds glaunāks krogs, un vispār uz zelta tilta fona tās tā pat ir kapeikas. Tā nu aiziet tā pasaules godība, un es par nerunāju par partiju avīzēm un ātro kredītu reklāmām. Skatīties, kā saule jūrā riet, ir vislabāk piebraucot pie ūdens ar džipu.
02:33 pm - Par radio
Lūk, šito es nesaprotu, kāpēc mans sensitīvais gremošanas process būtu jātraumē ar Normunda Rutuļa stāstiem par trešo pensiju līmeni Citadelē? Es, protams, saprotu, ka Miks Džegers ir sātanists, un Džo Kokers jaunībā ir tik pat baiss kā anālais sekss, bet, varbūt, ir vēl kāda radio stacija, kas nemēģina pārdot sūdu, un dīžeji nemēģina aizpildīt saturu ar runām par to, cik viņiem ir interesanta dzīve?

Jā, par muldēšanu rīta raidījumos. Nedaudz jocīgi ir tie sabiedrisko attiecību viesi SWH, piemēram, šī rīta Satori stāsts par bērna grāmatiņām. Tas, protams, nav preparāts prostatas profilaksei, bet nav akurāt tā, ka mani interesētu sieviešu rallijs, sievu nešana, Jāņi Raiskumā u.c. figņa, kas nupat sastāda nu jau 80% ētera laika. Man tomēr patika, kā Fredis ar Ufo spēja traktora karburatora izjaukšanas jautājumu novest līdz Lieckalniņas pupiem, rezultātā secinot, ka visas sagatavotās tēmas var izmest laukā, un jāiet uz muzikālu vai reklāmas pauzi. Un vēl jaunā vadītāja rada sajūtu, ka tiek mēģināts saradināt vecos perdeļus ar Radio LOL auditoriju, kas pamazām arī sāk kļūt par veciem perdeļiem. Es esmu vecs cilvēks, un man patīk kā citi veci cilvēki dzied par drāzšanos un narkotikām, nevis par to, kā šīs skaistās acis man liek justies kā jaguāram, kas lēcienā ir gatavs noķert granātu. Tad jau labāk Španovskis ar trīs lietām.
04:25 pm - Loki Cat
Lūk, piektdienas cienīgs ieraksts. Bērni, klausieties blekmetālu, un studējiet skandināvu mitoloģiju. loki cat ir greitākā interneta memme.

Jā, tam visam pie vainas ir tāds milzis kā Utgard.

The giant said, "It's clear your might is not as great as we thought. Would you like to try your hand at another contest? Young giants perform the feat of lifting my cat off the ground. I wouldn't have suggested it unless I had seen that you're a much less impressive person than I thought."

A cat jumped out from under the giant king's chair and planted itself on the floor. Þór put his arm under the cat's belly and lifted. The cat simply arched its back such that its four feet stayed on the floor. The giants laughed at the way the cat's effortless movements frustrated Þór. At last, Þór was able to lift the cat so high that one of its paws left the floor.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:34 am GMT.