You wanna have a life but not too real
Jūlijs 17., 2012 
01:20 pm - Latviskie latvieši
Latviskāko latviešu meklējumu sakarā sapratu, ak interneti nav bagāti tikai ar draugiem.lv un calis.lv, bet arī ar citām lapām. Dies pasarg, iztiksim šoreiz bez prāna un hemo... homo... ezo... homeopātijas (pfu, tu, bļe!).

Tātad, dievturi mums it kā nav nekas jauns, protams, arī tradīcijas mums visiem ir godā. Bet demokrātiskajiem patriotiem es nebiju gatavs. Kas tālāk? "Demokrātiskā latviešu patriotiski tradicionālā zemnieku biedrība "Ulman mit uns""?
03:15 pm - Twitter: ielu kas?


Lūk, īstais twitter spēks!
05:39 pm - Ляпис Трубецкой - Цмок ды Арол
Mihaloks (Сергей Михалок) piegādājis vēl vienu šedevru, kas varētu nepatikt "baķkam" (http://youtu.be/llraW8hqZTI). Kas nav lietas kursā, iepriekšējā albuma un dažu izteikumu sakarā, grupas līderim koncertturnejas sākumā ieripoja uzaicinājums uz Minskas prokuratūru parunāties par dzīvi. Lai nenorautu turneju, Mihaloks padzīvoja kādu laiku Maskavā. Kā lietas sastāv šobrīd es, protams, nezinu, bet jaunais albums katrā ziņā ir izdevies diezgan biogrāfisks. Mazāk ironijas kā parasti. Bet par to "pūķi un ērgli", teksts baltkrievu, un tulkojums krievu valodā.

teksts )

Jāteic, par pūķi un ērgli es tomēr esmu neizpratnē mazliet, kas īsti ar to ir domāts.
This page was loaded Okt 2. 2024, 3:29 am GMT.