You wanna have a life but not too real
Aprīlis 19., 2012 
12:31 pm - Valoda valodiņa: sabiedrības vairākums
http://www.delfi.lv/news/comment/comment/aivars-ozolins-zurnals-ir-gravi-ar-fotoradariem.d?id=42293112

Jau otrās rindkopas sākumā biju neglābjami apjucis. "Sabiedrības vairākuma intereses" it kā bez konteksta ir saprotams jēdziens, tomēr kontekstā ar apgalvojumu, "Fotoradaru īpašnieku biznesa intereses nav savienojamas ar sabiedrības vairākuma interesēm", šķita visai mulsinošs. Savukārt turpinot lasīt par "sabiedrību kopumā", apjuku pavisam.

Tātad:
1. Ja 51% iedzīvotāju ar fotoradaru palīdzību slauktu pārējos iedzīvotājus, tad tas atbilstu "sabiedrības vairākuma intetesēm"?
2. Un, vai "sabiedrībai kopumā ir svarīgi, lai ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu būtu pēc iespējas mazāk" nozīmē to, ka ir sabiedrības opozicionāri, kuriem ir svarīgi, lai csn pārkāpumu nebūtu pēc iespējas mazāk?
01:11 pm - Florence And The Machine
Hipsteri var padalīties ar kādām spēcīgām Florences dziesmām, ar ko, varu derēt, ir pilna jūtjūbe. Tā viena dziesma neliek mieru, un liek domāt, ka grupa spēj, bet, lai noklausītos veselu albumu, man drosmes nepietiek. Dzirdētie radio singli manā īpatnējā uztverē nespēj ģenerēt pozitīvas emocijas.
04:39 pm - Stundu stāvu domādama... (inner joke)
05:45 pm - Yo my hipsta!
http://youtu.be/juLJVd2tdEM - mazliet zaudēju valodu.

Šitā es par hipsteri nekad nekļūšu. Ok, velosipēds, trendī skārfs, Piens, atkritumu šķirošana un vintidž - to es esmu māsterējis. Bet es vēl neesmu ticis līdz svaigēšanai, un izrādās jau ir jāiekaro jaunas virsotnes. Laikam ir jāatzīst, ka es vienkārši esmu tam par vecu.
06:08 pm - Lana Del Rey
Turpinu eksperimentu ar savu veselo saprātu, un atradu pat vienu vērā ņemamu Lana Del Rey dziesmu - http://youtu.be/JRWox-i6aAk

Protams, es nemaz i neceru, ka spēšu būt hipsterkustības avangardā, bet kaut kas jau jādara. Vecie diski ir nokrāmēti ļoti augstu, un manā vecumā kāpelēt un staipīt smagumus var izrādīties kaitīgi. Ņemšu, un saelpošos vēl putekļus.
This page was loaded Okt 2. 2024, 3:44 am GMT.