You wanna have a life but not too real
Marts 2., 2012 
11:51 am - Putinu par prezidentu
Vakar iemanījos apskatīties dažas politiskās diskusijas krievu kanālos. Secinājums - pie Krievijas tādas, kāda viņa tagad ir, alternatīvu Putinam īsti nav. Protams, es runāju par cilvēku izvēli velkot krustiņus, nevis pašas varas struktūrā. Un arī Latvijai ir ko pamācīties un padomāt, skatoties uz to visu... demokrātijas iestudējumu?

Tālāk gari un garlaicīgi, un pat netiks pieminēta Šomase vai rokeris Kaža. )
12:39 pm - Google pārkāpj ES likumu
"Eksperti pārmet "Google", ka tā pārāk klusi un neskaidri informējusi savus klientus, un daudzi no viņiem tā arī nav sapratuši potenciālo apdraudējumu savam privātumam. Lielbritānijā veiktā iedzīvotāju aptauja parādīja, ka par jaunās politikas ieviešanu zina vien 47% Lielbritānijas iedzīvotāju, bet jauno privātuma politikas vienošanos izlasījuši tikai 12%."

http://7guru.lv/zinas/google-parkapj-es-likumu

Srsly? 12% un tā ir Google vaina? Es saprotu, ka principu pisējiem ir tāds darbs palagus lasīt, bet es, piemēram, darbā nespēju izsekot visam, ko kāds ir kaut ko pamainījs, lai vēl sekotu vēl arī katrai regulai, konfidencialitātes politikai u.c. Ja baidies, nelieto. This is that simple. Ir vēl arī paruna par mežu un vilku.
This page was loaded Okt 2. 2024, 3:41 am GMT.