You wanna have a life but not too real
Janvāris 26., 2012 
10:16 am - Dilberts
12:18 pm - Par laikiem, kad zāle bija zaļāka
Gan jau katram bērnībā un jaunībā ir bijušas pārdomas un diskusijas par tēmu, kādu vājprātu klausīsies mūsu bērni, un kā mēs mēģināsim uzspiest savu, pareizo gaumi. Kas, protams, daļēji tiek realizēts izgājienos iz sērijas - redz, redz, kā manam bērnam, kas vēl neko daudz nesaprot, un vispār uzvedās neartikulēti, šausmīgi patīk tēta/mammas mīļākais roks/metāls/reps/theno u.t.t. Protams, neizbēgami tiek nonākts pie "es jau nebūšu kā mani senči, un savam bērnam ļaušu atrast savu es, nevis uzspiedīšu savu pasaules redzējumu", u.t.t. Un visu parasti noslēdz retoriskais jautājums, kāds ekstrēmus sevī slēpj šī noslēpumainā nākotne, un ar ko nākamās paaudzes spēs pārsteigt mūs, kas redzējuši pat... resnu nēģeri bez kājām un ar pieaudzētiem pupiem, kas rēcoša metāla pavadībā baseinā ar asinīm mēģina izdrāzt āža iepuvušo līķi. (gan jau sametot visu popkultūrā radīto kaut ko tādu varētu arī iegūt)

Es, protams, nezinu, kas būs pēc desmit gadiem, bet man ir aizdomas, ka esmu atkodis šī brīža popkultūras fenomenu - http://youtu.be/T6j4f8cHBIM (vēlāk sarakstu papildināšu). Ak, Gāga, ko tu esi izdarījusi?

Un neprasiet, kā es to esmu atradis. Paliksim pie tā, ka esmu hipsters.

UPD.
http://youtu.be/UJtB55MaoD0
http://youtu.be/EVBsypHzF3U
http://youtu.be/8bdeizHM9OU
http://youtu.be/V2fpgpanZAw
02:40 pm - Band members
Šoreiz bez otrā plāna mērķiem u.t.t., tīri ziņkāres pēc. Tev ir kādas grupas, kuru line-up kustībām, vai dalībnieku viedoklim par dzīvi tu seko, vai vismaz interesē. Lasu es visādas tā saucamās ziņas, un epizodiski brīnos, kur viņas ir garlaicīgas. Ok, grupa daiļrade ir ok, bet kas ar kuru un kāpēc, nu, jēziņ, vai mani tas satrauc? Tai pat laikā nevaru noliegt, ka grupās bez tāda izteikta līdera, vai kodola, line-up maiņas bieži ienes saturiskas izmaiņas.

So, no pēdējā laika (es jau sen laiku mēru gados) aktivitātēm, pateicoties uzbāzīgajam YouTube kanālam esmu uzzinājis, kas noticis ar Frušanti un RHCP, un laikam arī sapratis viņu jaunā ģitārista stilu. Tāpat visi interneti sekoja, kā Dream Theater mainīja vienu Maiku pret otru Maiku. Sepultura kontekstā likās interesanti vien tas, ka viņi ir paņēmuši pavisam zaļu gurķi, bet toties skaitoties baigais monstrs. Jā, Soulfly, laikam, arī kaut kas te nesen mainījās, bet kamēr tur ir Makss, pārējais mani maz kustina. Rammstein ir veci, un svin jubilejas, un izskatās dzīves slavas nogurdināti. Līdzīgi ir ar Metallica, kas ar visiem vecajiem pudeles brāļiem dzied krogus dziesmas, un ar izskatās, ka atvadās no skatuves monstru statusa. Jā, tā iespringstot, arī pašmāju frontē var atrast piemērus. Skyforger ģitāristus ar maina kā zeķes. Ir interesanti, bet nu jau sāk izskatīties pēc "brīva vieta jūsu reklāmai ģitāristam", vai "vietas izpildītājs".
05:53 pm - Sarkanais Londonas buss
Lūk, šis ir spēks - http://www.amateurphotographer.co.uk/news/photographers_face_copyright_threat_after_shock_ruling__news_311191.html

Nē, nu labi, Apple tiesājās par to, ka kantains dēlis, kuru var bakstīt ar pirkstu, ir patenta strīdu vērts. Šis uz tā fona vēl ir ok. Tagad tik jāatrod cilvēks, kas pirmais izmantojis photoshop krāsu filtrus.
This page was loaded Okt 2. 2024, 3:31 am GMT.