You wanna have a life but not too real
Commenting To 
25.-Jun-2022 05:38 pm
Šis sanāks mazliet tāds victim blaming, bet reāli uzsit asinis, ka nevar man beidzot likt mieru, un dzīvot savu sapņu dzīvi. Kāda sūda pēc man būtu jāaudzina cilvēks, kas turpina izplatīt nepatiesu huiņu, tikai tāpēc, ka es ar šo cilvēki kaut kad esmu bijis attiecībās. Es izšķīros tieši tāpēc, ka mans viedoklis nekad netika sadzirdēts. Tam cilvēkam es un mans viedoklis ir pie dirsas, un viņam viņa aizvainojums ir svarīgāks par faktiem. Es neizaudzināšu visus pasaules idiotus. Kad kāds manā klātbūtnē atskaņo šo feiko leģendu, es vienmēr atzīmēju, ka tā nav taisnība. Bet es nevaru nekādi ietekmēt, ja šis cilvēks ļoti grib ticēt izdomātai realitātei.

Neviens nav pelnījis, ka viņu virtuāli bulijo, izmantojot sagrozītus faktus. Varu galvot par situāciju, kurā es tieši esmu bijis iesaistīts. Par pārējiem gadījumiem man ir savs priekšstats, bet es neesmu līdis svešās attiecībās, tāpēc nezinu detaļas, un tas vispār uz mani neattiecas, un jo īpaši tagad. Citiem vārdiem sakot, es nevienu negrasos aizstāvēt, bet lets be clear, bulšits ir un paliek bulšits. Neviens mani nav vedis prom no attiecībām. (Jā, Mārtiņ, problēma ir vājos vīriešos, nevi faktā, ka tiek izplatīti meli, you nailing it.) Es attiecības pārtraucu pēc vairākkārtējas krāpšanas. Nākamās stabilās attiecības es izveidoju tikai pēc dažiem mēnešiem. Punkts.

Bet es tomēr arī nesaprotu šo vajadzību pēc šīs publiskās masturbēšanas. I mean, protams, ja tavu privāto dzīvi aiztiek vietās, ir normāli aiztāvēt savu privātumu. Tepat cibā šļuras nav trūcis. Bet ja tu savas šķiršanās un jaunās attiecības ekspozē publiski, surprise, surprise, starp taviem tūkstots sekotājiem atradīsies idioti, kas nespiedīs sirsniņas, bet ievilks tevi publiskās ekspozīcijas tumšajā pusē. Paši ievārījāt, paši strebiet. Maz kuru satrauc septiņus gadus veci notikumi. Šī brīža šļuru ir izraisījuši šī brīža notikumi, un fakts, ka viņi tiek risināti publiski. Un ja visim dirsējiem nav taisnība par šī brīža notikumu attēlojumu, droši var doties uz tā pašām vietām visus melus atspēkot. Manis tur nav, un es negrasos tajā iesaistīties.

Bet nu reāli, leve me fucking out of this.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 20. 2024, 3:29 am GMT.