You wanna have a life but not too real
Commenting To 
10.-Okt-2021 01:27 pm
Liriska atkāpe par boksu.

Lieliem puikām ir lielas mutes, bet pēc absolūti crazy cīņas šonakt, šķiet, pagaidām nav dzirdēts, ka kāds kādu ir apsaukājis sliktiem vārdiem. I mean, izskatās, ka uzvarētājs saprot, ka tik pat labi viņš šovakar varēja būt zaudētājs, kamēr zaudētājam... nu jā, pieklātos paklusēt. Kas priecē.

Ok, I take it back. There are some sore losers tonight.

Bet tad es ieraudzīju video ar iznācieniem pirms cīņas, un what a fuuuuuuuck? I love the sport, un neapšaubāmi tas ļoti daudziem ir šovs, bet ir ļoti grūti stāstīt, ka bokss nav dolbajobu sporta veids, kad tu redzi ko šādu. Kas ir šīs skolas ludziņas mērķauditorija? Abu cīnītāju bērni? Ja kāds no viņie iznāktu, piemēram, Spandžboba kostīmā, to vēl varētu uztvert ironiski. Cringe, cringe.

https://youtu.be/Ar_qqRShHHU

Starp citu, es nezinu, kā tas iet kopā ar mūsu pasaules došanos ziemas miegā, bet nākamajā vīkendā Arēnā Rīgā atkal cīnīsies Briedis. Palasot pasākuma aprakstus, sajūta ir tāda, ka latviešu sirdīm būtu jāplēš krūtis uz pusēm aiz lepnuma par mūsu čempionu. Nenonivelējot Brieža panākumus, manipulācija ar vārdiem ir apbrīnojama. Cringe once again. Tai pat laikā ņemot tīri objektīvo cīņas nozīmi boksa reitingos, tāda sajūta, ka pasākumu organizē kaut kādi čomi no guļamrajona, kuri ir palaiduši garām to, ka pasaulē jau kādu laiku ir internets. Tā vien šķiet, ka šo cīņu varēs redzēt tikai klātienē. Laikam tad tas nav liels zaudējums to neredzēt.

Visādi citādi, apsveicu visus ar pasaules gala iestāšanos.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 9. 2024, 1:34 am GMT.