You wanna have a life but not too real
Replying To 
17.-Sep-2021 02:48 pm
tas, ko es mēģināju pateikt, ka ir legit, ka tev patīk godīgums mākslā un ka tev ir savi kritēriji, kas ir un kas nav godīgi.

protams, tas ir zināms naivums, ņemot vērā, ka performance ir performance, taču šī ieraksta problēma ir tāda, ka tu jau apelē pie tā paša "kā būtu ja mēs atmestu"

lai arī realitātē jau "drīkst patikt" un "drīkst nepatikt" ir visnotaļ individuāli lielumi, un kā būtu, ja mēs neatmestu neko, bet arī nevienotos ne par ko?

man šķiet, ka te ir nedaudz plašāks konteksts par to, ka netflix viļā pa muti visādus jājamzirdziņus - mentālā veselība, diversity utml., un tur viss ir kārtībā, bet brīžiem tīri intuitīvi skaidrs, ka šis ir "negodīgi", t.i. darīts tāpēc, ka šī ir aktuāla tēma, nevis tāpēc, ka autoram svarīga tēma. un šis negodīgums var besīt, lai arī, protams, tā ir tikai sajūta un interpretācija.

bet vai tu ar šo ierakstu aicini nekritizēt to, kas nepatīk, bet meklēt kaut ko citu? un vispār - dari pats?

"piesietos kādam individuālajam māksliniekam, un tad stāstītu, kā viņš nav adresējis tieši tev svarīgas tēmas? Pameklē apkārt kaut ko citu, un ja iespējas ļauj, radi ko savu."

esmu kā kritiķis šo dzirdējusi daudz. ja tev nepatīk, neskaties un vispār - dari pati. un tas nu reiz ir bs arguments.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 19. 2024, 10:47 am GMT.