You wanna have a life but not too real
Par psihopātijas pievilcību 
10.-Feb-2019 04:31 am
Man te kaut kad sūtīja Delfu vai kāda cita vietējā dziļi analītiskā portāla rakstu par to, kā atpazīt psihopātiju vīrietī, un cik briesmīgi ar tādiem veidot attiecības, vai kaut kas tajās līnijās, katrā ziņā tas bija mājiens. Ezotērika, homeopātija un astroloģija, protams, mani dziļi neaizkustina, bet kaut kur doma par to, ka ar tevi kaut kas nav kārtībā, aizķērās. Kad šī doma turpina dzīvot, tu uzķeries uz virsrakstu par to, vai psihopātus pievelk citi psihopāti.

Un tad īsumā par to, kas ir psihopātija:

"The first cluster, or factor, of psychopathy is Fearless Dominance, which is characterized by social and physical boldness, adventurousness, and immunity to stress. The second factor of psychopathy is Self-Centered Impulsivity, which is characterized by a narcissistic, callous and impulsive lifestyle and a willingness to take advantage of others without experiencing guilt."


Nezinu, cik "Scientific American" ir "scientific", bet varētu gadīties, ka mana personība ne tikai nav slima, bet spriežot pēc apraksta tālāk, pat ļoti vesela. Protams, ja neskaita faktu, ka pēkšņu pamošanos un nespēju atkal aizmigt es ārstēju lasot šādu bulšitu. Kā arī jāmeklē citi iemesli sajūtai, ka ar mani kaut kas nav kārtībā, lai gan jāatzīst, ka psihopātija būtu seksīga diagnoze, varētu releitoties ar visiem Nikolasa Keidža varoņiem, kas nav burviji.
This page was loaded Mar 28. 2024, 2:21 pm GMT.