You wanna have a life but not too real
Commenting To 
29.-Jul-2017 08:47 pm - Par vegānisko pieredzi
Šodien bijām uz branču Terapijā. Paldies uzdzīvnieciņiem kas šēro bildes, tomēr reizēm tas noder, kad tu secini, ka Austra ir izbraukusi zaļumos.

Gaļas, tātad, Terapijā, protams, nebija, bet bija visādi vrapi ar siera salātiem, kuskusi, majonēze, biešu un siera salāti, uzpūtenis ar pienu u.c. Neskatoties uz faktu, ka jau dodoties uz turieni bija zināms, ka tas ir vegānu iestādījums, ik pa brīdim piemeklēja apgaismības brīži, bet paga, kāds siers, kāda majonēze? Ēdienkartē, starp citu, ir arī desa.

Man jau tāpat patīk veģetāri un vegāniski ēdieni, Positivusā, piemēram, mēs pārsvarā ēdienu pirkām pie vegāniem, un ne tikai tāpēc, ka tur bija mazākas rindas, bet Terapija jau ir tāds līmenis, ar kādu man iepriekš nav nācies saskārties. Lielākā daļā gadījumu vegānisks ēdiens, prasti izsakoties, asociējas ar "lēcu plācenīši ar daudz garšvielām", kur uzsvars ir uz ineresantām sastāvdaļām un daudz garšvielām. Šinī gadījumā, ja man būtu jāveic "aklā" degustācija, es varētu spriest vienīgi par to, kurš ēdiens ir garšīgāks, nevis par to, kurš nesatur piena proteīnu.

Es gan turpināšu naksnīgāks pastaigas uz Ausmeņas kebabu pēc dedzinātas vistas, bet es arvien vairāk fascinējos par alternatīvas iespējamību.

Cita starpā, vakar tiku iekšā Feisbuka vegānu grupā un sajutu reliģiska fanātisma iezīmes, bet tas ir cits stāsts, kas neatceļ visu to pozitīvo šinī tendencē. Gan jau arī šķirot atkritumus ir stulbi, feministes ir resnas, Vienotības vēlētājus izvaros musulmaņi un mūzu mazbērni būs aziāti.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 26. 2024, 6:58 am GMT.