You wanna have a life but not too real
Par Trampsitu 
24.-Jan-2017 10:00 pm
Par cik histērija ap Trampu ir galā, tai pat laikā atkal aktualizējusies, gribēju atkārtot, ka neradzu nekā šokējoša faktā, ka Tramps ir kļuvis par ASV prezidentu. Pārsteidzoši - jā, šokējoši - ne ļoti.

Bet tā kā manas argumentēšanas spējas kā minimums nav spīdošas, gribu padalīties ar šiem diviem labi argumentētiem viedokļiem: pirms Trampa uzvaras un pēc Trampa uzvaras. Bez šaubām šie nav vienīgi šādi viedokļi.
Comments 
24.-Jan-2017 07:09 pm
Man ir aizdomas, ka Tu vārdus "pārsteidzoši" un "šokējoši" lieto kaut kādā idiosinkrātiskā nozīmē. Varbūt vari īsi paskaidrot - kāpēc ir pārsteidzoši, bet nav šokējoši?
25.-Jan-2017 09:37 am
Var saprast pārsteigumu, ka tāds klauns kā Tramps var kļūt par šādas nācijas prezidentu, bet vārtīšanās pa zemi ar tekstu, ka nu ir pienācis pasaules gals, vai mētāšanos ar epitetiem, ka elle nu ir aizsalusi, un zeme ir pārstājusi griezties, man šķiet ir krietni vien pārspīlēti. Šāda iespēja neka nav bijusi izslēgta. Vēl jo vairāk, ja jau kādu laiku tiek runāts par vēlētāju lumpenizāciju, būtu jārēķinās, ka šīs process kaut kā izpaudīsies.
This page was loaded Apr 18. 2024, 11:12 pm GMT.