You wanna have a life but not too real
Commenting To 
18.-Dec-2016 01:24 pm - Par urīna un bezcerības smaku
Tātad, kaķu pludmales setaps ir tāds: mājiņa pludmalē, vairāki vienvietīgie būri, daži lielie būri, daudz kaķu. Mātes ar kaķēniem ir saliktas atsevišķā telpā, kura tiek norobežota ar aizslietni, kas palīdz kopējiem izvingrināt rokas, jo aizslietnis no iekļūšanas telpā spēj apturēt tikai bērnus līdz četru gadu vecumam, bet noteikti ne citus kaķus. Katram otrajam kaķim šeit ir iesnas, tomēr daži izredzētie dēļ iesnām sēž būros, vai tiek vesti uz dzīvokli. Kaķēni šeit tiek piebaroti ar mākslīgo pienu no šļircēm. Ja viņi būtu divi, tas būtu sīkums, bet te, šķiet, prasās pēc gudrāka risinājuma.

Vakar mani nedaudz pielika pie skapīšu kārtošanas. Iznāca viss vecais kultūrsānis ar masāžas eļļām (šķiet kādreiz kaķiem tika smērēti kažoki ar eļļu), vecām tārpu tabletēm un suņu ķēžu pavadiņām. Apmēram radās priekšstats, kā šeit viss radās. Mans iekšējais "white male" savāca visus "varbūt kādreiz noderēs", ar visām tabletēm, kurām termiņš ir iztecējis 2014. gadā, sakrāva atkrituma maisos, un sakārtoja lietas nosacītās loģiskās vienībās. Mans "white male" arī iedomājās, ka viņš varētu izmest visus tukšos ziepju un citu substanču traukus, no kuriem kaķi tiek dzirdīti, sapirktu divu vai trīs veidu standartizētus traukus, sausajai barībai saliktu dozatorus, atstātu lietas ko katrs tūrists mācētu atpazīt un spētu iemācīties lietot trīs minūšu laikā. Tas ietaupītu pišanos katram volantierim ielikt rokās vates tamponu ar tīrāmo šķidrumu, tas palīdzētu visu dienu darbā nomocītajai ķīniešu tantei savu ikvakara rutīnu izdarīt ātrāk un efektīvāk un gan jau kopumā te būtu tīrāks un patīkamāk. Bet mans iekšējais "white male" grib alu un sērfot, nevis iegrimt stundām garās sarunās par to, kā lietas varētu darīt pareizāk, bet naudas tam visam nav, tāpēc vienkārši noskatās sieviešu mēģinājumos izglābt kārtējo kaķēnu. Kuru te nekļūs mazāk, kamēr vien kaķi netiks sterilizēti. Ak, jā, visu krāsu un rasu vīrieši te tīri labi noder, ja ir jāizšķir runču kautiņš. Tad šķīst visu sugu asinis, un pa gaisu lido kārtīgi saliktās mantas.

Un visbeidzot, kas attiecas uz "sabāzt maisā un jūrā" - fuck you. Te ir tādi bezcerīga paskata kaķēni ar pūžņojošām actiņām. Šodien aiz vajadzības iefilmēt kaķu acu tīrīšana tika veikta ārā. Pēc nepatīkamās operācijas "aklie" kaķēni pārvēršas par neapturamiem lauvām, atšķirībā no būra, kurā viņi izskatās pēc pasaulē bēdīgākajām būtnēm. Ja neskata apkārt staigājošos nīgros un puņķojošos runčus, es īsti nesaprotu vajadzību tos kaķēnus turēt izolatorā. Paņemot vienu no viņiem rokās, sajutu, ka viņš reaģē un uzvedas tāpat kā Pirāts. Pasēdēju uz terases, padarbojos ar datoru, izķemmēju viņu, ļāvu viņam pavāļāties pa āru. Tad atnāca labā pamāte, un drošības pēc es viņu ieliku atpakaļ būrī. Rīt no rīta jābrauc no šejienes prom. Ar steigu.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 4. 2024, 11:31 pm GMT.