Jēj, bitčēz, ko es uzzinu pēdējais. Es kaut kad sen pētīju, kā vislabāk vārīt kafiju. Secināju, ka čezve ir laba portatīva ūdens vārīšanas ietaise, taču ne pārāk noderīga kafijas vārīšanai, kamēr savu espresso/mokas kanniņu es tā arī neesmu nopircis un parasti izmantoju iespēju kafiju tādā veidā vārīt ārpus mājas. Bet jūs jau to droši vien zinājāt, bet turējāt sveci zem pūra. Izrādās, kafiju vislabāk ir apliet ar gandrīz verdošu ūdeni, un, vēlams, kontrolētā veidā, jo tas tā ir pareizi dēļ procesā notiekošajām ķīmiskām reakcijām. Te nu bija visi glaunie kafijas automāti.
Zemāk redzamajā viģikā ir paskaidrots arī tas, kas mainās no tā, kā kafija tiek grauzdēta un turēta, bet tas lai paliek gurmāniem, kas kafiju sūta ar Air Mail.
https://youtu.be/ml79faGQg_c