You wanna have a life but not too real
Commenting To 
28.-Jul-2015 12:30 am - Par uzturu
Es pilnīgi noteikti esmu snobs. Man nenormāli patīk Sky. Tas ir veikals, kurā es jūtos saprasts. Ok, šmigu un dārzeņus, visbiežāk, es mēdzu pirkt citur, lai gan atlaides uz šmigu Sky mēdz būt ļoti stingras un pārliecinošas. Nākamais veikals ir Prizma. Es zinu, kas viņā ir, un tās konkrētās lietas, kas tur ir, mani apmierina. Bet visvairāk es neciešu Rimi. Neskatoties uz to, ka tur ir labi salāti, un avokado. Lai gan man tā īsti vajadzēja mārrutkus un biezpienu, vazājos es kā muļķis gar plaktiem, klausoties savā sārtvaidzības nomocītajā iekšējā balsī. Un ticiet uz vārda, man šobrīd ir ļoti svarīgi sadzirdēt iekšējo balsi uztura sakarā. Nē, nu, šo to jau nopirku, lai arī ne bez grūtībām

Un te savu kāri pēc gaļas, siera un olīvām es realizēju sekojoši - maize, zaļo olīvu pasta, itāļu siers (nu, tie ar appelējušo apvalku), svaigs baziliks, tomāts, melni pipari. Ļoti laba uzkoda.

Bet citādi, laikam ir kaut kas jāsāk rīt, lai atjaunotu minerālvielas. Šodien episkā kombinācija no tunča, vistas, un domāju, vai nevajadzētu uzēst arī ruleti. Bet tas ir šobrīd. Ņemot vērā manu lielisko diētas disciplīnu, apsveru iespēju sākt lietot kaut ko kompleksu un patērniecisku. Esmu nodzinies līdz stadijai, kad organisms sāk protestēt ar traumām.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 23. 2024, 12:03 pm GMT.