You wanna have a life but not too real
Replying To 
11.-Jun-2015 05:02 pm
Čuguna panna ir lieliska pankūkām. Pa lielam pankūku mīklas galvenā sastāvdaļa ir piena produkti. (Ir protams arī ūdens bāzes utt bet not that tasty) Vai liec klāt pienu vai krējumu/jogurtu/kefīru no tā gan diezgan pamatīgi mainās pankūkas struktūra, bet tas nemaina lietas būtību.

Tavā gadījumā tākā nav normālas lāpstiņas tad čuguna panna ir tomēr disadvantāžs, jo pagrūti ir apmest pankūku apkārt gaisā, bet nav neiespējami. (viss jau no pannas atkarīgs).
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jun 23. 2024, 6:14 am GMT.