Man kā cilvēkam bez izvēles ir dažas piezīmes par izslavēto malkas plīti un pankūku cepšanu.
Kamēr gāzes, elektrības, indukcijas un antimatērijas plītis uztur vienmērīgu temperatūru, malkas plīts ir niķīga kā augstākā līmeņa vadītājs bez prēmijas. Pirmkārt, pati malka. Priede, bērzs, žurnāli Lilit un vecas lupatas dod pilnīgi dažādas temperatūras un cepšanas režīmus. Also, izmērs. Ja ir dabonami sīki klucēni, tie sākumā uzliesmo ar nežēlīgu jaudu, māja piepildās ar dūmiem un pankūkas pārogļojas momentā. OK, mēs pielāgojamies, pārregulējam riņķus, cepam pankūku tālajā plīts kaktā. Tad liesmas noplok un viss pārstāj cepties. Ar lielāka izmēra pagalēm iet mazliet mierīgāk, tomēr ideja nemainās, pastāvīgi ir jāpieskata malkas līmenis plītī un jākonfigurē riņķu skaits uz plīts. Zināma ķēpa. Protams, apogļotās pankūkas uz pusi ar pussķidrajām sniedz neatkārtojamu Handmade-in-Latvia fīlingu, kas ir, tas ir.
Kamēr gāzes, elektrības, indukcijas un antimatērijas plītis uztur vienmērīgu temperatūru, malkas plīts ir niķīga kā augstākā līmeņa vadītājs bez prēmijas. Pirmkārt, pati malka. Priede, bērzs, žurnāli Lilit un vecas lupatas dod pilnīgi dažādas temperatūras un cepšanas režīmus. Also, izmērs. Ja ir dabonami sīki klucēni, tie sākumā uzliesmo ar nežēlīgu jaudu, māja piepildās ar dūmiem un pankūkas pārogļojas momentā. OK, mēs pielāgojamies, pārregulējam riņķus, cepam pankūku tālajā plīts kaktā. Tad liesmas noplok un viss pārstāj cepties. Ar lielāka izmēra pagalēm iet mazliet mierīgāk, tomēr ideja nemainās, pastāvīgi ir jāpieskata malkas līmenis plītī un jākonfigurē riņķu skaits uz plīts. Zināma ķēpa. Protams, apogļotās pankūkas uz pusi ar pussķidrajām sniedz neatkārtojamu Handmade-in-Latvia fīlingu, kas ir, tas ir.