You wanna have a life but not too real
Commenting To 
19.-Maijs-2015 08:30 pm - Day #51: meet NAS called Hamster


Tātad, par spēļmantiņu, kas ir tīkla disks. Tā ir retā iespēja sajusties kā gīkam... lai gan, baigi jau neatšķiras, teiksim, no planšetes pirkšanas. Kaut gan, kas ir RAID ir vērts zināt.

Vispirms jau par jautājumu, kāpēc?

1. Īsti vīri makā tur prezervatīvu, bet bekapus netaisa. "Ak, mana porno kolekcija!", iesaucās kādreiz kāds noteikti, kad viņam nomira cietnis. Skarbā realitāte ir tāda, ka starp jūsu nekur nenovelkamajām filmām un andergraunda mūzikas ierakstu digitālajām versijām ir arī kāzu foto, bērnu kristības un diplomdarbi. Par kino cilvēkiem un mūziķiem es vispār nerunāšu. Nu, lūk, par cik šādu ierīci man šā kā tā vajadzēja, pie reizes atrisināju arī bekapu jautājumu. Ko, patiesībā, sen jau vajadzēja izdarīt. Kaut kādas Florences bildes Glastonberijā, kaut kāda Anna Kalvi, pirms kļuva par Eiropas hipsteru elku, galu galā, tā pati Metallica, ko bija nenormāli frīkaini bildēt, ka tā ir grupa par ko tu pats fano.

2. Jā, mums, MTV paaudzei, gribās Pantēras un Kreator klipus skatīties uz televizora, nevis datora ekrānā. Jo mēs dzeram, hujārījamies apkārt, un... dzeram, tāpēc nav vēlmes sēdēt pie datora ekrāna, un vērot bildi. Arī Game of Thrones es gribu redzēt uz kaut cik nebūt pieklājīga ekrāna, nevis divpadsmit collām, at best.

3. Telefona bekapi uz Google ir kruta, bet... vienu kripatiņu vairāk kontroles pār šo procesu.

4. Un citas fīčas, kuras es vēl pats neesmu apguvis.

Par sadzīvisko pusi, pirkts aparāts te pat Latvijas internetveikalā. Nevija tik traki. Cena, neko diži labāku ārzemju internetos neatradu. Pirku bez diskiem, ar cerību šo problēmu atrisināt lēti. Nu, pret vīna pudeli ne, bet ar ss.lv palīdzību atradu jaunieti, kas divus 500 Gb diskus kopā pārdeva par 40 EUR. Teiksim, cienījami. Varēja jau protams par 250 pirkt divus 2TB, bet būs kādu laiku labi aŗi 500 Gb. Vismaz par tādu naudu. Jā, kas visvairāk piedūra, džeks dzīvo blakus mājā. Man pat nekur diži nebija jāiet. Nu, un vislielākā rūpe, tagad, ir saprast, kur to kasti turēt. Kā vadus vilkt. Šķiet, beidzot būt jāuzliek tā tīkla rozete. Vadu jau izpētīju, tur ir antena un tīkla vads. Kāpēc rozete nav uzlikta, īsti skaidrs nav. Tātad, vajadzēs kādu ar knaiblēm. Un, protams, saprast, kur ir otrs gals. Bet, varbūt jāizdomā kāda labāk vieta. Piemēram koridora plaukts.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 19. 2024, 4:52 pm GMT.