You wanna have a life but not too real
Commenting To 
24.-Okt-2014 01:20 pm - Green Riding Hood
Turpinot tēmu par centieniem sasniegt nirvānu, pilnīgi noteikti un droši zinot kā ir pareizi, vakar atradu šādu linku par kickstarter projektu "Green Riding Hood".

https://www.behance.net/gallery/20578267/GREEN-RIDING-HOOD

"This is IPad kids application for families who are tired from stupid, awful and violent apps... I want to create new modern image of organic living and yoga."

Nu, ar jogu viss takā būt skaidrs. Tas "organic living" vienmēr ir bijis spekulāciju objekts. Ļaunais tēls, kā jau kārtīgā pasakā par... zaļgalvīti(?) ir vilks. Vilks ēd gaļu - fūūū! Vienā no bildēm aiz žoga figurē arī gotiņa, tātad bulciņas, visdrīzāk, tomēr nav bezglutēna.



Nu, gaļa, gaļai, kas mēs kādu veģetārieti neesam redzējuši. Nu, varbūt vienīgi veģetārietis vilks varētu būt... svaigi. Mani visvairāk piedūra bilde ar jogu. Didaktika skaidra - tu, resnā cūka, beidz rīt, dzert un pīpēt, tu kļūsi par veselīgu un tievu sārtvaidzi, tev uzlabosies redze(?) un... un... tev izaugs normāla hipsterīga bārda. Tas ir kā, bez koka krellēm un bārdas nirvānu nesasniegt? Kwe?



Lūk, mīlīši, lauziet stereotipus kopā ar Veidemani un Vinķeli, lauziet labāk par mums. Lai Buda, Garuda un Višna ar jums.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 16. 2024, 3:57 pm GMT.