You wanna have a life but not too real
Commenting To 
24.-Sep-2014 03:00 pm - Par saskaņu un vienotību
Ja jau visi, tad es ar. Par tām vēlēšanām. Bet ne visiem "lielākajiem kretīniem".

Par bruņiniekiem baltā zirgā un jaunām partijām, 5% vai vairāk vēlētāju ir īsa atmiņa, un viņi jau piemirsuši Olšteina razkoļņikus. Cita starpā, arī Jaunais Laiks, un Tautas Partija kādreiz bija jaunas partijas. Un paskat tik.

Joprojām krievs, ne krievs kontekstā, ir neliela sajūta, ka Saskaņas centrs ir privatizējis sociāldemokrātiju. Nu, vai sociālismu, vai to kolhozu, kas notiek viņu rindās. Simts punkti, ka pēc vēlēšanām atkal bļaus, ka viņus ignorē pēc nacionālā principa. Lai gan paskatoties uz Saskaņas, vai tās pašas Vienotības rindām, tur viss nav tik vienkārši. Tas ir apmēram kā uz pārmetumiem par islāma tradīcijām atbildēt ar apvainojumu par rasismu.

Par numeroloģiju to, kā kuģīti nosaukt. Saskaņa, vienotības, sirsnība, alianse, apvienība. Visi tādi cukurdupši, ka pilnīgi aiz vaidziņiem gribās paraustīt. Nu, ja vien kāds piedurknes atrotījis nemetās kaut ko reformēt vai šķūrēt. Grimstam tādā infantilitātē, ka vajadzētu Latvijā atļaut tikai četras partijas, nosaukt katru teletūbija vārdā, un tādā pat stilistikā ieturēt priekšvēlēšanu retoriku un reklāmas. Nu, un par prezi, protams, kādu smaidīgu saulīti. Sončaku, štoļi?

Jā, visbeidzot, arvien vairāk nosliecos uz versiju, ka jāizvēlas alus, kurš nemaz netiks atkorķēts. Toties... toties būs iespēja atgūt perfektu konsekvenci saeimas vēlēšanu izvēlē.

http://youtu.be/MdPxdHOYTIU
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 26. 2024, 2:11 pm GMT.