You wanna have a life but not too real
Commenting To 
27.-Aug-2014 10:25 am - Raidījums "Dzīvīte"
Tie, kuri uzskata, ka sašutuma pilnas diskusijas sociālajos tīklos ir kaut kā rādītājs, varētu apgādāties ar televīziju. Satori un IR lasošā smārtfōnistu kopiena nav sabiedrība. Īstā sabiedrība ir teļļukā.

No sākuma LNT ziņu cilvēki aprunājās ar Ministru prezidenti par pielaidi valsts noslēpumam, airBaltic un fotoradariem, nu tur "interesenti izrāda interesi" un "nolikums tiks uzlabots". Vienvārdsakot - ziņas, Holivuda, ziņas. Un tad nāca "holivuda" ar Scenar terapiju. Nu, par slimiem cilvēkiem nav labi smieties, un es šeit domāju fiziski slimos, bet kad zaķis sāk stāstīt par to, ka aparāta vibrācijām ir jāsakrīt ar organisma pozitīvajām vibrācijām, man uzreiz top skaidrs, ka viņai sen ir bijis vajadzīgs aparāts, kas vibrē. Tā nu viņas tur trīs sēž starp ziloņu statuetēm un zaļo tēju, runā par enerģijām, un vibrē viena otru. Es piezīmēšu, ka no rīta teļļuku arī bērni skatās. Visādiem tur rudzīšiem ne tas ka politikā, šai planētai sievietes var sāk likties nepiemērotas, un jāsūta kaut kur uz alfa centauru. Lūk ar ko tas audzējs jāsāk ārstēt. A jūs te "speciālistam" piesējāties. To scenar terapiju, starp citu, var dabūt VC3, un kaut kā man šķiet, ka tur nevar aiziet uz organisma pozitīvi vibrāciju analīzēm. Lai gan, kas viņu zina.

Vienvārdsakot, no rīta teļļuks nē, rādžiņš nē. Labi, ka atradu kasti ar veciem diskiem. Vismaz Rammstein varēja uzlikt. A laika ziņas būs jāskatās internātos.

http://youtu.be/NFfSs_UkwCY
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 23. 2024, 2:27 pm GMT.