You wanna have a life but not too real
Commenting To 
22.-Aug-2014 03:01 pm - Trīs litri
Ir cilvēki, kam patīk lāpīt pasauli. Ir cilvēki, kuri interesējas, ar ko citi cilvēki guļ... es gribēju teikt, ar kuriem citiem cilvēkiem viņi nodarbojas ar seksu. Tad vēl ir cilvēki, kuri dikti interesējas par to, ko kurš ēd, vai neēd. Es, protams, saprotu, ka vairot muļķību nav labi, un mums ir objektīvā zinātne... kas gan mēdz būt nemaz ne tik objektīva, jo no viena fakta cilvēki mēdz izlobīt dažādus secinājumus, bet, caurmērā, tomēr ir labāk savu izvēli, ņemt, vai neņemt lietussargu, tomēr balstīt uz laika prognozes ziņām, nevis to, cik tējas lapiņas ir atvērušās rīta tējas krūzē. Un, tomēr, man kaut kā šķiet normāli ļaut citam būt par muļķi, ja runa nav par letālu iznākumu, vai cilvēka izvēles sekas skar tikai un vienīgi viņu pašu. Ok, organizētās reliģijas gadījumā, arī citus pacientus, bet tas tāds īpašs gadījums, un tas jau saistās ar savu garīgo un fizisko veselību. No dažām pilēm baznīcas ūdens bērni nemirst, bet pa seju atrauties gan ir izredzes, ja kādam sāksi ko tādu aizrādīt.

Nu, lūk, vai jums ir viedoklis, cik litrus ūdens dienā vajag izdzert? Redz, izrādās arī par šādu tēmu var sataisīt vētru... emm... ūdens glāzē?

Un vēl, cik litrus alus dienā drīkst izdzert, lai neiestātos intoksikācija? Nez kādēļ ir aizdomas, ka krietni zem trim litriem. A bet garšo, maita!
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 19. 2024, 8:06 am GMT.