You wanna have a life but not too real
Eksperts 
30.-Jun-2014 01:10 pm
Nav nekāds noslēpums, ka manas komunikācijas spējas atrodas vēl akmens laikmetā. Mans, alus, tagad... un mazos čili kartupelīšus! Bet, dzīve piespiež evolucionēt, tad nu es mācos. Un novērojumi rāda, lai arī stereotipam par datoristiem ar biezām brillēm un izpūrušiem matiem ir pamats, tomēr feilo pilnīgi visi žanri. Un vislielākais miets sarkanā krāsā, aptīts ar ziemassvētku lampiņām, ir saīsinājumi. NFS? SAB? Čevo trista? A čevo pribori? Citiem vārdiem sakot, kad divi speciālisti savā starpā sarunājas, trešajai personai ir vienalga, vai šī apspriede notiek mandarīnu valodā, vai Čubakas rūcienos. Kad kaut kādu rezultātu vajag nekomunicēt ar trešo personu, lūgtum, runāt cilvēku valodā, un vēlams bez pieņēmumiem, ka klausītājs ir informēts par laiku, vietu, svaru, summu, vai faila formātu.

Nu, lūk, kad es saņemu kārtējo trīs burtu kombināciju, kurš nav rakstīt ne uz sētas, ne "glosārījā" (latviski tā būtu vārdnīca, ja?), es cilvēkus sāku saukt par ekspertiem. Citiem vārdiem sakot, tur starp "you" un "as expert", neredzamiem burtiem ir rakstīts - "man ir vienalga kā tu to izdari, un kādiem dieviem ziedo kazu, bet mani interesē rezultāts X, un es nemāku to pats izdarīt, un nemaz negrasos iemācīties, jo pretējā gadījumā tavai eksistencei uz šīs planētas nebūtu nekādas jēgas".

Pagaidām secinājumus neizdaru. Bet drīkst ieteikt arī citas efektīvas metodes. Seksu nepiedāvāt. Viņi atrodas citā valstī, un ir nepareizā dzimuma.

UPD. Ha! Nostrādāja!
This page was loaded Mar 29. 2024, 4:18 am GMT.