You wanna have a life but not too real
Replying To 
29.-Maijs-2014 09:13 am
Nuss, tā vienkārši dod reālu skatījumu, cik perspektīvs ir individuālais mazais bizness, ja tam palielina nodokļu slogu. Ar miljoniem operēt mēs visi mākam - tas nav grūti. Un nodokļu palielināšana par sūda 1% ir nieks, ja tev apgrozījums ir pāris ļimoni gadā (kas Eiropas mērogā tāds sīkbiznesiņš vien ir). Savukārt ja tu esi saldējuma tirgotājs vai vizītkaršu maketētājs, tad tas 1% tevi padara konkurētnespējīgu un vari klapēt bodīti ciet.

Man par provi viss mans mazais rūpaliņš izrēķināts līdz santīmam, lai cena būtu konkurētspējīga un kaut kādai pieticīgai iztikai nopelnītu (iekrāt pagrūti, ja nu vienīgi no griķiem pārtiekot). Un labi redzu, ka tikko kā atcels to mikrouzņēmuma nodokli, tad varēšu legālo rūpalu klapēt ciet, iet kalpot kādam lielajam, bet privātās rebes kārtot vakaros un brīvdienās tikai skaidrā naudā un nemaksājot nekādus nodokļus - daļa klientu atbirs, toties peļņa palielināsies (protams, mazgātājs savu procentu paņems, taču mazāku, nekā valsts), tb ienākumu līmenis saglabāsies. Var jau būt, ka valstij tas besīgi izdevīgi un šie stāvus bagāti kļūs.

Bet exceļa tabulās viss gan jau smuki un pamatoti, un ne jau nu tādi kapeiku pisēji kā es var spriest par ekonomiku. Vienīgais žēl, ka sapnis par individfuālu rūpaliņu un darbu tikai priekš sevis tā arī paliks sapnis.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Okt 2. 2024, 3:38 am GMT.