You wanna have a life but not too real
Commenting To 
29.-Apr-2014 11:30 am - RECEPTE: pissaladière, pissaladiera, pissaladina
Atkal jau par ēdienu.



Redz, tie, kas dzīvo pie jūras pretī Korsikas salai, tā no Marseļas līdz Dženovai, ēdot šitādu te sīpolmaizi ar anšoviem un olīvām. Nu, itāļi jau, protams, nespēj atteikties arī no siera un tomātiem. Bet, jā, pamatmasa ir biezenī sasautēti sīpoli, un pa virsu ir uzkrāmēti anšovi. Drošvien slinkajā versijā varētu ņemt mūsu pašu sīpolzapti, un zaimot to ar kādu ķilavu.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Nov 24. 2024, 4:11 am GMT.