You wanna have a life but not too real
Commenting To 
16.-Apr-2014 11:37 am - Latvijas vēstures institūts
Tēma nav par pupiem, tāpēc neekspektēju baigo rezonansi, bet kas ir ar to Latvijas vēstures institūta likvidēšanu? Ir kaut kāda histērija, bet kaut ko jēgpilnu atrast nevaru. Kaut kur pa internetiem sagrābstīju, ka institūts novērtēts ar "divi". Lasu Dambrovska vērtējumu (tā, kurš Vjačeslavs), un tur rakstīts:

"„Kārtība, kādā aprēķina un piešķir bāzes finansējumu zinātniskajām institūcijām”, nosakot, ka ar 2015.gada 1.janvāri bāzes finansējumu neaprēķina un nepiešķir tai zinātniskajai institūcijai, kura zinātnes starptautiskajā izvērtējumā ir novērtēta ar „1 punktu” vai „0”, savukārt zinātniskajai institūcijai, kuras izvērtējumā ir piešķirti „2 punkti”, bāzes finansējumu aprēķina un piešķir, ja tās reorganizācijas plānu līdz 2014.gada 1.jūnijam ir apstiprinājis Ministru kabineta loceklis, kura pakļautībā ir attiecīgā nozares ministrija, un ja tas ir iesniegts Izglītības un zinātnes ministrijai."

Te ko, tiešām ir stāsts, ka konkrētie zinātnieki "nemāk to trumuli", jeb atjēgušies, ka jūnijs nav aiz kalniem, bet kopš janvāra nekas nav izdarīts? Anyone?

Bez tam, ja zinātniekiem patīk stāstīt, par lielo sabiedrības atbalstu, tad jau armagedona gadījumā var vākt ziedojumus. Ukraiņi, redz, bruņumašīnas ir iemanījušies remontēt par ziedojumiem.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 20. 2024, 6:24 am GMT.