You wanna have a life but not too real
Neveselīgas pārtikas nodoklis 
27.-Sep-2013 12:15 pm
Atkal virmo ideja par neveselīgās pārtikas akcīzi. Kas, kā ideja, protams, man šķiet pat visai jēdzīga. Ir veselības nozare, kas mums metas par bārenīti, un akcīze ir kā reiz veids, kā papildināt naudas lādes. Ir jau, protams, stāsti, par to, kā nozare to naudu tērē, un, vispār, man ir zināmi iebildumi pret budžeta līdzekļu sadales realizāciju kā tādu, bet uzstīvēsim Mikimausa smaidu, iepīpēsim zāli, un izliksimies, ka esam nonākuši pasakā. Visi indēties tiesību aizstāvji var iesālīties gurķu burciņā, jo tiesības sāli karotēm ēst, un etiķa esenci iekšās triekt neviens nost neņem, tā pat kā tiesības pēc tam saņemt pirmo medicīnisko palīdzību. Attiecīgi, patīk ar ragaviņām braukt, mīli arī viņas kalnā vilkt.

Satrauc kas cits. Veselīgās pārtikas kritēriji. Izlīdīs visādi Pēteri Apīņi, un visu cauru gadu svaigu salātu ēdāji, un varēsim priekā diet. Šitā aizrunāsimies līdz gaļas nodoklim, un beigās ar akcīzi neapliekami vien būs nesālīti rieksti. Jo, atzīsim, zemē ar četriem gadalaikiem, bez konservētiem produktiem ir visai grūti. Sen nebiju piedalījies zaftes vārīšanā, un šoruden pašokējos, kādās proporcijās zaftē iekšā iet cukurs.
Comments 
27.-Sep-2013 01:05 pm
Da labi, a Stendžu kur? Uz nabagmāju? Šis no sākuma aiz garlaicības pimpīšus uz sētām sāks zīmēt, pēc tam sāk Narvesenā čispšus pizģīt. Kāda tur laime un miers zemes virsū?
27.-Sep-2013 01:14 pm
stendžam pofig, viņš ražo bildītes nevis tās izplata. tīklā izplatītājiem cenu nav kam pacelt cenu, tv principā arī. drukātajiem izdevumiem gana sūdīgi lai neriskētu. tātad maksā tas kurš pasūtu mūziku, kas pamatā ir ārvalstu sūdu ražotāji un širpotreba izplatītāji. tobiš maksā tie, kas smeļ krējumu.

man tā gāze tūlītās atkal sāpēs.
27.-Sep-2013 01:21 pm
Jā, nez kā ir formulēt, kam tiek iekasēta gāzes akcīze?
27.-Sep-2013 01:28 pm
gāzes cenai ir vistiešākais sakars ar apkures cenām. gāzes cenai ir vistiešākais sakars ar tomātu cenām. akcīze gāzei ir ļoti neglīts veids kā iekasēt nodokli faktiski no visiem.
27.-Sep-2013 01:29 pm
Vis, from now on kurinu tikai malku, un neēdu tomātus!
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:35 am GMT.