You wanna have a life but not too real
Replying To 
23.-Aug-2013 05:44 pm
Jēga ir tajā, ka brīdī, kad tiek šauts no pirmā vai piektā pārkāptā kilometra stundā, uz ceļa sarodas lērums idiotu vai pensionāru, kas čunčina uz 85 un, ieraugot kasti, strauji nomet vēl 10Km/h nost. Šāda rīcība provocē nevajadzīgas apdzīšanas, strauju bremzēšanu un arī rada lieku stresu uz ceļa.

Radara jēga ir samazināt ātrumu bīstamās vietās un izķert ātros (20+) skrējējus, nevis sadirst satiksmes plūsmu un iekasēt naudu. Tāpēc, ja kaut kur ir kāda bīstamāka vieta, tur uzliek radaru un zīmi pirms tā. Ja mums "pie skolām" vajag, lai visi tos 30 ievēro, tad noliekam tur CP, kuri spēj izvērtēt konkrēto situāciju un izvēlas - apturēt autovadītāju vai nē, kādu sodu tam piemērot - brīdinājumu vai naudas sodu. Un viss notiek.

Un vēl - man pašam šķiet, ka satiksmes kvalitāte kopš radaru aizvākšanas ir uzlabojusies. Visi brauc daudz normālāk, vairāk seko līdzi notiekošajam uz ceļa un problēmu ir mazāk. Un tie, kas gāja visiem garām uz +30, ja kas, bija gan tad, kad bija radari, gan ir vēl aizvien.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Apr 28. 2024, 1:12 pm GMT.