http://www.closetcooking.com/2013/03/roasted-brussels-sprout-carbonara.htmlVisas karbonaras, spageti, makaroni un citas pastas receptes mani mazliet mulsina. Nē, nu skaidrs, ka kādreiz tie makaroni ir jāiemācās vārīt, un šo to par dārzeņu, gaļas, jūras velšu cepšanu arī ir jāzina, bet kopumā makaronu receptes var ražot matemātiski pēc visām permutācijām, tik neizmirst beigās sieru uzrīvēt, kas arī ir visai volantīrs pasākums. Tad jau vērtīgāka ir pašu makaronu mīklas recepte, vai, piemēram, Sirmā raidījuma viena no retajām pamācošajām epizodēm, kur tiek salīdzināti makaroni, kas izspiesti caur misiņa(?) uzgali, un ņeržas uzgali ar teflona klājumu. Jā, bet grāmatām iz sērija 1001 makaronu receptes, un visādiem fūdblogiem, protams, tas nāk par labu. Atklāj sev, teiksim, kaltētu tomātu, un re kur tev materiāls vēl simts receptēm.