You wanna have a life but not too real
 
23.-Jul-2012 12:27 pm
Pilnīgi brīnos, kāpēc tik cildenā pasākumā kāds atļaujas Vāgneru atskaņot? Jēziņ, tur takš ir valkīras!

http://www.tvnet.lv/muzika/jaunumi/429935-krievu_basbaritonam_nacistu_tetovejumu_del_japamet_baireitas_festivals

Jā, zinu - tēma nodrāzta, bet reizēm cilvēku stulbums mani tomēr spēj izsist no līdzsvara. Un tā piebilde par simpatizēšanu nacistiem. Mēs varētu draudzīgi nolinčot Ēlerti par to, ka viņa savulaik izrādījusi savas simpātijas pret Šķēli. Nē, nu, mūsdienu hipsterīgajā sabiedrībā kara dievs varētu būt grūti sagremojama autoritāte, bet šāds liekulības koeficients ir nedaudz tā kā par traku. Gan jau Maskačkā dabūjot pa tauri, un paliekot bez aifōna, velosipēda un maka, pat rūdītākais pacifists priecāsies redzēt policistu ar steku un pisķiku pie sāniem, nevis dosies pie tēju tantiņas pēc mīlestības un saticības viruma, vai sāks kūpināt rajonā vīraku.
Comments 
23.-Jul-2012 01:04 pm
Vācijā, īpaši jau Rietumvācijā, katram jau, sākot no bērnudārza, tiek iedzīts galvā, ka viss, kas saistīts ar Otro Pasaules karu un nacismu ir tabu. Drīkst tikai atvainoties citiem par pārinodarījumiem un braukt ekskursijās uz koncentrācijas nometnēm.

3 gadu laikā, kad tur nodzīvoju, no vāciešu mutes dzirdēju tikai vienu joku par WW2. Tas pats tikai tad, kad bijām apkodušies. Pārējā laikā, nav reāli pat ar viņiem diskutēt par šo periodu, šis temats nekad un nekur netiek apspriests, izņemot neonacistu lokā :). Nemaz nebrīnos, ka baritonistam aizliedza iebraukt un nedomāju, ka vācieši pat īpaši diskutē par šo tēmu, ticu, ka viņiem tas liekas dabiski.

No vienas puses loģiski, ja šitādos grožos neturētu, moš arī WW3 viņi sadūšotos :)).
23.-Jul-2012 01:16 pm
Nē, nu, par II pasaules kara kompleksu Vācijā muļļāts ir ilgi un pamatīgi. Šeit vairāk pārsteidz slimīguma līmenis. Tas ir, cik perfekti ir jāpārzin vācu II pasaules kara formastērpi, lai piepistos TYR rūnai? Svastika, pāris krusti, ērgļi, Mein Kampf un žīdu joki, ar to viss ir skaidrs - fui un pē! Bet es drīzāk pieļauju piesiešanos Motorhead vai Slayer t-krekliem, nekā stabiņam ar jumtiņu.
23.-Jul-2012 07:51 pm
stabiņš ar jumtiņu ir arī "māras slotiņa" latviešu folkloras zīmju sistēmā
24.-Jul-2012 09:58 am
Nu, tev kā kultūras cilvēkam Māras Slotiņu labāk netetovēt.
24.-Jul-2012 10:54 am
ko nu niekus, drīzāk uz Baireitu mani tikai beigtu varētu aizvilkt
This page was loaded Okt 2. 2024, 11:24 am GMT.