You wanna have a life but not too real
Commenting To 
12.-Jul-2012 11:55 am - Atkal jau 99% ālējas
Viens somu režisors esot teicis, ka vajagot nogalināt to 1% parazītu, lai iestātos leiputrija. Nu, aptuveni tā. Katrā ziņā fiziska iznīcināšana tanī visā bija pieminēta. Tālāk tekstu vēl neizlasīju, jo tie rīti nav gana gari tādām muļķībām, bet šo visu gudrajo un revolucionāro pasaules laupītāju izteikumi man periodiski izraisa kognitīvo disonansi (jā, speciāli).

Vispirms, pat ignorējot faktu par humānajām metodēm, tiem revolūcijas orākuļiem ir arī kāda cilvēka dabai piemērojama sistēma ko stādīt vietā esošajai? Citādi ir sajūta, ka atkal ir aizmirsts par visas pasaules bagātības virtuālo dabu. Nu, ok, nebūs mums onkuļi ar cipariņiem kontos, jo, visdrīzāk, nebūs arī pašu banku n'stuff, bet kas notiks tālāk. Te visas malas pieraudātas, ka mums rādītāji slikti, investīciju nav, un vispār parādi līdz ausīm, tad nu papetu māsteri mēģina raustīt diedziņus, un pārkrāmēt naudu no vienas kabatas uz otru, lai kaut kā to visu vērstu par labu, sildītu ekonomikas, vairotu labklājību. Jo redz, tas gnīda plebejs jau neies savu dirsu kustināt, ja nebūs iesēja aipadam nopelnīt. Un ja ne lielais rublis, kā tad mēs dzīvosim? Katram pa aipadam, no katra pa maišelim graudu?

Otrs, ja jau mēs tādi matemātiķi, cik procenti no tiem 99% gribētu nokļūt tanī vienā procentā? Ui, baidos, ka cipari būs tādi, ka ilūzija par cilvēku nesavtīgo dabu sašķīdīs kā dzērumā izslīdējusi glāze. Kam tad ir vajadzīgi tie pensiju fondi, lai sasniedzot cienījamo vecumu, varētu vazāties pa pasauli sangriju sūcot? Nu noteikti ne tam vienam procentam. Tie jau iztiks bez tiem jūdas grašiem. Nu, ok, savs profits arī viņiem no tā ir, bet nez vai civilizētie plebeji gatavi attiekties no šī kapitālisma augļa, un atgriezties pie džungļu likuma - vilku kājas baro. Par to, kā mēs mīlam savu tuvāko, nemaz nerunāsim. Aizej, pamēģini nopirkt vai pārdot lietotu auto.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:43 am GMT.