You wanna have a life but not too real
Replying To 
12.-Jun-2012 12:33 pm
"I. Parādnieks norāda - Vācijā darbojas līdzīga norma, proti, pirms aborta veikšanas sievietei obligāti jāiziet konsultācija pie speciālista valsts atzītā centrā."

Tā ir viena lieta, kam es principā piekrītu - aborts tomēr ir smags lēmums, un pakonsultēties nevar kaitēt. Toties, kad izlasu:

"I. Parādnieks uzskata: «Ārsti ginekologi pret abortu mēdz izturēties kā pret procedūru, samērā vienaldzīgi.» I. Bremze uzsver: sievietei krīzes situācijā jābūt informācijai, ko nozīmē aborts un kādas var būt sekas."

Ir skaidrs, ka vārdu "konsultācija" varētu aizstāt ar "iebiedēšanas sesiju". Protams nezinu, bet pieļauju, ka Vācijā tās konsultācijas notiek aptuveni tā, ka ārsts paskaidro par fizioloģiskiem un psiholoģiskiem riskiem, uzklausa jautājumus, un jau no sākta gala pasaka, ka lai kādu lēmumu sieviete pieņems, ārsts to atbalstīs. Protams, ka pie mums ar tādiem fanātiķiem kā Parādnieks nekas tāds nenotiks - būs aptuveni runas iz sērijas "abortu gribi, ja, ā, nu, tad visticamāk degsi elles liesmās, slepkava, un vispār vairs nekad nevarēsi bērnu ieņemt, arī ja gribēsi".

Pēc nākamā apakšvirsraksta "Labāk atturēties no seksa" nepietika spēka, lai tālāk lasītu šos slimā suņa murgus.
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Okt 2. 2024, 7:33 am GMT.