You wanna have a life but not too real
Commenting To 
9.-Maijs-2012 11:48 am - Ostland
Paldies cibai par 9. maija matemātiku, lai arī Brasā tupot, atcerētos, kas šodien pa dienu. Palasīju arī komentārus. Par laimi uzrāvos vienam komentāram, pēc kura tapa skaidrs - var arī neturpināt. Viss pa vecam.

Tātad, uzstādījums - nebūtu 9. maija uzvaras, nebūtu nekādas brīvās Latvijas, un latviešu kā tādu. Kam paveiktos, tas jau sen par vācieti sauktos.

Es, protams, saprotu, ka mums te netrūkst Grīnvaldu, Špicbergu un Bergmaņu, bet kaut kā vairums no viņiem runā latviski, un, kopš reģiona kristianizācijas sākuma, vēstures pīšļos papisušies ir vien prūši. Savukārt šis konkrētais 50 gadu laika nogrieznis tāda nedēļas nogale vien ir uz pārējā fona. Un neko, joprojām tiek runāts par baltiem. Neatminos arī to, ka "atbrīvotāji" būtu solījuši - mēs te aizšausim līdz Berlīnei, uzbliezt pilsētas vidū mūri, bet tikko mūsu kombainieris Miša būs to nojaucis, jūs savu republīku varat bliezt atpakaļ.

Bet jā - ja izejam no pozīcijām, ka nacistu armija sastāvēja no čupakabrām, kas šobrīd dzīvo mēness tumšajā pusē, var jau būt.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 20. 2024, 10:32 pm GMT.