You wanna have a life but not too real
Degvielas cenas 
29.-Mar-2012 11:52 am
Šorīt palasīju raudu gabalu par benzīna cenām, un degvielas tirgotāju sūro dzīvi. Par 0.007 LVL DUS uzcenojumu, piedodiet, es nu nekādi nevaru noticēt, jo kā gan viņi var dot santīma vai pusotra santīma atlaides? Lai vai kā, it kā zināju, un varbūt bija piemirsies, bet tā rupji uz pirkstiem uzmetot, puse no tā pašreizējā lata aiziet valstij. Teorijā, ceļiem mums te būtu jābūt labu labajiem, ja jau visādi eksperti stāsta, ka 1 santīma atlaide no valsts puses gadā iraid pusotrs mio. Veicot nesarežģītas matemātiskas darbības, nodokļos (akcīze + PVN + kasturvēl) tankotāji samet 75 mio. Un mums takš esot arī ceļa nodoklis un CO2 u.t.t.

Bet mani pārņēma pārdomas par Latvijas pierobežas kultūras īpatnībām, vēl bez balsojuma par krievu valodu, kā otru valsts valodu. Cik saprotu, kreisais dīzelis nemaksā akurāt 50 santīmus litrā. Esmu dzirdējis ciparu ap 70 santīmiem. Tātad, savi divdesmit santīmi navara kaut kur aiziet, kas uz mītiskā 1 santīma DUS peļņas ir ahūnākais cipars. Kabatās? Akcīze Krievijas Federācijai? 20 starpniekiem?
Comments 
29.-Mar-2012 12:24 pm
es domāju, ka kko saņem maziņais, kas to degvielu ielej, taču lielākā daļa nonāk vietējo kontrabandas ķēniņu kabatās, par to tev vairāk mierīgi var pastāstīt viens mūsu kopīgs paziņa
29.-Mar-2012 12:25 pm
Nu, apetīte viņiem ir gandrīz kā Latvijas Valstij.
This page was loaded Maijs 18. 2024, 9:40 am GMT.