You wanna have a life but not too real
Commenting To 
11.-Feb-2012 02:16 pm - Brokastu megamaize
Jā, lai arī man teica, ka ideja ir jāpatentē, domāju, ka ne es pirmais līdz kam tādam esmu aizdomājies. Tātad, vajag RIMI saldēto graudu maizi, 2 cīsiņus, 2 olas, sieru, majonēzi, tomātu mērci. Nu labi, majonēze un tomātu mērce kā reiz ir mainīgais lielums, tā pat kā sīpoli, olīvas u.c. figņas, ko nu sagribās pielikt klāt. Varbūt kāds var sagribēt pielikt tūkstoš salu mērci.

Tātad, cepečkrāsnī mazliet pacepj maizi, tā lai viņa vairs nebūtu ledus gabals. Apkārt kraukšķīga, vidū teju vai jēla. Pa vidu visā garumā iegriež šķēlumu, un ver maizi vaļā cik nu plati sanāk, lai napārlūztu. Tad liek divus cīsiņus, aplej ar mērcēm, garšas pilnībai vajadzētu vēl kaut kādas piedevas, ko es šoreiz aizmirsu, jo cīsiņi ir cīsiņi, un tad pāri uzsit divas jēlas olas. Nu, un liek atpakaļ krāsnī. Pēc kāda laika liek pāri sieru, atkarībā no tā, cik saceptu sieru gribās. Brīdinu, tā ola cepeškrāsnī tik ātri nemaz necepās, tāpēc nākamreiz sieru likšu vēlāk. Šoreiz cerēju, ka kūstošais siers paātrinās olas cepšanos, kas nav tiesa. Jā, atklāju ideālo sieru priekš cepeškrāsns. Ženēvas, vai? Nu, tāds apaļš oranžā apvalkā. Nu, un tas viss olas pagatavošanās ilgums ir vairāk par 10 minūtēm. Kādas 15 varētu būt. Nu, ja ir klāt buljons, ideāli, bet var pārēsties.

P.S. Pārlasīju, un iedomājos, ka kādu laiku ir jāpalieto RIMI saldētās maizes, lai atkostu, kā viņa tur cepjās. Šai receptei tomēr svarīgs tas moments, kad tu vizuāli vari pateikt, kad maize ir jāšķeļ pušu. Var nofeilot, un vai nu pārcept garozu, vai pārāk ātri to maizi izņemt, kad iekšā vēl ir ledus. Noteikti grādus sākumā vajag likt ne uz maksimumu, bet uz kādiem 180 - 200, atkarībā no pacietības. Kad iet iekšā ola, tad gan uz maksimumu, vai pat grila režīmu.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Okt 2. 2024, 5:33 am GMT.