You wanna have a life but not too real
Veselības apdrošināšana 
30.-Nov-2011 09:23 am
Te pa SWH viens krāna dakteris visu šito nedēļu runājas. Starp visu bla, bla par collateral damage ko nodarījis ideoloģiskais rūdījums vīriešcilvēkiem, kas no dakteriem baidās kā no uguns (atzīšu, es ar labprātāk savu brīvo laiku krogā pavadu, kā pie daktera - lētāk un interesantāk), tad viņš izteica vienu prātīgu domu. Ja mums būtu uz apdrošināšanu balstīta medicīna, paši apdrošinātāji to cilvēku dzītu pie dakteriem uz pārbaudēm, jo no biznesa viedokļa, diagnostika būtu lētāka kā ārstēšana. Jāņem gan vērām mūsu bāleliņu biznesa tradīcijas, kā rezultātā dzird vien stāstus, kurš, kuru un par kādām naudām mēģinājis apčakarēt. Bet kopumā arguments vērā ņemams. Mazums, varbūt pārmaiņas pēc kaut kas tiek izveidots caur pareizo vietu.
Comments 
30.-Nov-2011 10:15 am
Krāna lietas, st.c., apdrošināšana ļoti maz sedz. Nu, pie parastā urologa moš var aiziet, tipa "posmotri kakoj krasavec", bet spermas analīzes un tamlīdzīgas figņas, kā arī kvalitatīvus speciālistus, kas tieši par auglības lietām specializējas, apdrošinātāji apmaksāt nemēdz.
30.-Nov-2011 10:33 am
Nemēdz apmaksāt daudz ko. Bet pašreizējā veselības apdrošināšana in general ir kaut kāds kropls radījums IMHO.
30.-Nov-2011 10:31 am
man te taa zobarstu tema aktuala, parunaju ar kolegi - vacija ar apdrosinasanu esot OBLIGATI divreiz gada jaiet parbaudit zobus (jo mazu cauruminu salabot ir krietni letak neka tirit kanalus!). ja neaiziet, apdrosinasana zobarstniecibas pakalpojumiem anulejas. manuprat laba taada sisteema.
This page was loaded Okt 2. 2024, 11:25 am GMT.