You wanna have a life but not too real
Commenting To 
8.-Nov-2011 01:00 pm - Telefonu MAS




Philips Diga: Sneču dāvināts, pirkts Lietuvā par 100 USD. Pilnīgs mēsls. Mirstošie monohromie pikseļi, grūti spiežamie taustiņi. Izbesīja.

Siemens C25: Pirkts no čoma lietots. Zverj, ņe mašina. Varēja likt personalizētos zvanus, kā arī ar cipariņu bakstīšanas metodi iedabūt iekšā jaunas melodijas. Tā rezultātā bija visādas Metaļikas u.c. Nočakarējās bača pēc cik tur gadiem.

Siemens C55: Mazcena. Polifoniskās melodijas ar kaķīšiem, zaķīšiem, zosīm un signalizācijām. Plastmasas sūds, kam krita nost pakaļējāsi vāks, un SIM karte neturējās. Konstrukciju tika mēģināts stiprināt pieblīvējot to ar papīru vairākās kārtās. Izbesīja.

Siemens CX65: Mazcena. Krāsiņas, fočiks, visādas krutas fīčas kā infraredi, e-pasti, copy+paste n'stuff. Visas tās pašas huiņas kas ar C55. Neturēja vairs bača un kārās.

Nokia 3100: Mazcena. Varēja piezvanīt un nosūtīt īsziņas. Toties beidzot bija latviešu valoda rakstot SMS, un Nokia solid-body. Darbā sāka dalīt jaunus.

Nokia E51: Darba piešķirts. Plastmasa + metāls, symbian aplikācijas, WiFi. Pakāsts.

HTC Wildfire: Korperatīvā cenu liste. Android un GPS. Ņemts cenas dēļ, lai saprastu, vai nākamais arī būs Android, vai back tu Nokia? Palēns, pamaz atmiņas, bet toties vēl izmēros, kad to vēl var uzskatīt par telefonu.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jul 2. 2024, 12:18 pm GMT.