You wanna have a life but not too real
Rūteris 
21.-Jul-2011 01:07 pm
Lai atvieglotu dzīvu tiem, kas ir gan tur, gan te, ievaidēšos arī šeit, ka man vajag jaunu rūteri. Datorentuziasti var kaut ko ieteikt. Īpaši jau tie, kas mani pazīst, un neieteiks izmantot Samsung Galaxy S2 kā hotspotu vai kaut ko tādā garā.
Comments 
21.-Jul-2011 01:31 pm
Amm. Doma sekojoša.
Kad meklē routei ir jāpdomā vai tuvākajā laikā būs internetu upgreidi un tādas lietas. N routeri atbalsta lielāku ātrumu bet tam nepieciešams lai arī laptopos un citās iekārtās ir n tīklene. Gigabita ports savrīgs ir tiem kam ir kautkādi uberjaudīgie pieslēgumi. jo nav jēgas no N klases routera ja tev maximālais interneta ātrums ir mazs. Ja ir kautkāds lielais pieslēgums tur teiksim 200 megabiti sekundē, tad ir nepieciešams gigabita ports lai to ātrumu varētu nodrošināt pārējām iekārtām.
21.-Jul-2011 01:34 pm
Un price range, ja es pieņemu, ka man nākotnē būs piena upes un ķīseļu krasti? Vai nav vērts tērēt naudu, un kad būs jauni interneti, tad arī būs vērts pirkt jaudīgu aparātu, kas arī būs jau paspējis uzlaboties?
21.-Jul-2011 01:42 pm
Nez. Es savulaik biju pircis mega routeri par lielām naudām ar domu ka vot nākotnē noderēs. Tā arī nav noderējis (tikai tas ka routeris velk cauri 3 biezām sienām un mājas otrā pusē zona ir pilna :D
Bet ja tā padomā tagad tie routerīši ir tik lēti un ja tu zini ka gada divu laikā savu pieslēgumu nemainīsi tad droši vari pirkt arī kautko vēl lētāku. Tāpat jau 20Ls ir ļoti pieklājīgs cipars.
This page was loaded Okt 2. 2024, 11:22 am GMT.