300 g grūbu, 150 g kūpināta šķiņķa, 100 g sīpolu, 150 g kartupeļu, piens, sāls, pipari
Grūbas vāra ūdenī. Kad tās piebriedušas, pielej pienu pēc vajadzības, pievieno kubiciņos sagrieztus un apceptus sīpolus ar šķiņķi. Pēc tam pieliek kartupeļus, kas tāpat sagriezti kubiciņos. Pievieno sāli un piparus.
Grūbu grūdenis
300 g grūbu, 150 g kūpināta šķiņķa, 100 g sīpolu, 150 g kartupeļu, piens, sāls, pipari
Grūbas vāra ūdenī. Kad tās piebriedušas, pielej pienu pēc vajadzības, pievieno kubiciņos sagrieztus un apceptus sīpolus ar šķiņķi. Pēc tam pieliek kartupeļus, kas tāpat sagriezti kubiciņos. Pievieno sāli un piparus.