Man arī ir blade grinder, tāpēc es to daru uz aci. Kas nozīmē arī to, ka iespējams es varētu panākt līdzīgu efektu vienkārši samazinot kafijas daudzumu porcijā. Bet, protams, tas ir stāsts arī par pareizo līdzsvaru starp skābo un rūgto garšu, un šķiet, ka es esmu to uzlabojis ar rupjāku malumu. Vismaz konkrētai pakai. Bet rupjāks malums generally tiek uzskatīts kā muļķu drošāks.
Bet tas viss, protams, ir baigais vispārinājums, jo vēl ir tie divi citi faktori, kā arī patšam malumam ir vēl smalkāka zinātne apakšā.
Bet tas viss, protams, ir baigais vispārinājums, jo vēl ir tie divi citi faktori, kā arī patšam malumam ir vēl smalkāka zinātne apakšā.
https://youtu.be/bgjvLQu5NlE