You wanna have a life but not too real
Marts 31., 2016 
03:05 pm - MŪZIKA: Nine Inch Nails
Ja līdz šim Downward Spiral šķita labākais no labākajiem NIN albumiem (jo tur ir Piggy, Reptile... labi, nav jēgas uzskaitīt visu albumu, tur ir Hurt), tad pēdējā laikā aizgājis ir Fragile. Tur nav tādu wow dziesmu, ja nu vienīgi Wretched, bet viņas visas ir tik... tik... ļoti, ka līdz kaulam, un tieši lirikas. Visas psihopātijas stadijas. Bēt, protams, labākā no labākajiem izvēli apgrūtina arī Hate Machine.
06:29 pm - Par Amerikas prezidentiem
Zin kas vēl bija desmit gadus atpakaļ? Desmit gadus atpakaļ ASV prezidents bija Bušs. It kā vēl nesen Monika ovāli apmierināja Bilu, bet Bils redz ir deviņdesmito paaudzes prezis, kamēr Džordžs ar visiem saviem internetiem netika galā internetu uzplaukuma laikā, un Baraks uzzīmējās tikai divtūkstošo beigās.

Aiz ko tāds satraukums? Rage Against The Machine ir nopublicējis vecu klipu dziesmai Testify, un es nedaudz apmulsu par tik lielu Džordža īpatsvaru klipā. Kā stāsta wikipēdija, klipa tapšana ir sakritusi ar ASV prezidenta priekšvēlēšanu kampaņām, tāpēc Džordžs ir izpelnījies būt asociēts ar deviņdesmito nogales mūziku.

Stap citu, par priekšvēlēšanu kampaņām runājot, nez vai statistika tiks lauzta, un pēc Obamas būs vēl viens demokrātu prezidents? Jo mēļo, ka uz vienu demokrātu pienākas viens republikāņu prezidents. Un ja būs tomēr republikāņu, kurš nez?
This page was loaded Okt 1. 2024, 6:33 pm GMT.