You wanna have a life but not too real
Jūlijs 11., 2015 
11:22 am - Saulainais 11. jūlijs
Nu, ko, lieliska diena, lai sakārtotu māju?

Mazliet jūtu līdzi visiem festivāla dzīvniekiem. Ja būtu 11. jūnijs, es vēl saprastu šo pirmsjāņu laiku. Varētu just līdzi arī visiem pārējiem vasaras baudītājiem, bet interneti tāpat jau pieraudāti. Līdz ar to drīzāk teiktu, ka nav iemesla čīkstēt. Pilsētai ir ok laiks. Nav jau siens jāgrābj.
11:54 am - Par seriālu māniju un torentiem
Internāti man gribēja pastāstīt, cik slikti ir vilkt seriālus. Es, toties, uzzināju, ka man pat nevajag gūgli, lai kaut ko sameklētu. Izrādās visu var izdarīt no mazās mistiskās baltās kastītes.

So, eju cept brokastis.
12:58 pm - Seriāli: Wayward Pines & Ash vs Evil Dead
Haotiski mētājoties starp seriāliem, uzsāku skatīties Wayward Pines. Šoreiz viens pats, un no sākuma. Noskaņa pareizā. Un, jā, nav tā, nebūtu kādu sēriju no vidus jau redzējis. Nu, seriāls seriālam, bet man tas galvenās lomas atvaidotājs atgādina ziniet ko? Brjūsu "fakin" Kempbelu!

Kas ir Brjūs Kempbels? Nē, nu, manu mazo draudziņ, tālāk tu vari nelasīt, jo tālāk būs par Brūsu "fakin" Kempbelu. Ir filma par Brjūsu, ir dziesma par Brūsu, un būs jauns seriāls Ash vs Evil Dead.

Lūk, ir viens seriāls, ko es tiešām gaidu.

https://youtu.be/unnLg1TPCYM
02:36 pm - Day #104: par personīgo telpu
Tikko notika smaga aronija. Man joprojām nav gultas un skapja. Bet, mazgājot traukus, pēkšņi sailgojos pēc pirmajām brokastīm, kuras es ēdu uz grīdas.
03:13 pm - Behemoth - Blow Your Trumpets Gabriel (uwaga, nsfw, pupi)
https://vimeo.com/80943193
06:17 pm - Par saimnieciskiem darbiem
Šķiet, tīra māja principā nav iespējama. Bet, jā, netīrā grīda diezgan daudz var pastāstīt par manu dzīvesveidu.
This page was loaded Okt 1. 2024, 8:32 pm GMT.