You wanna have a life but not too real
Maijs 20., 2015 
10:25 am - Bandcamp vs Myspace
A kā tas nākas, ka Bandcamp ir visu jauno un nepieradināto veiksmes stāsts, bet MySpace apsprāga? Jo pirms desmit gadiem strīmot nebija stilīgi?

Upd. Ok, drošvien līdzīga iemesla dēļ, kādēļ grupas savās Facebook lapās neraujas izmantot Facebook iebūvēto strīmu.

Upd. Mazliet par mūzikas distribūciju. https://youtu.be/-MKbwIbWhvw
04:02 pm - Saasinājums iekš "enģika"
Neliegšos, es esmu vēl tas sārtvaidzis. Bet šitāda aktivitāte Endomondo man sen nav bijusi. Nu, tikai divi uzaicinājumi šodien, bet, ja salīdzina ar nevienu iepriekšējo divu gadu laikā, pieaugums ir ievērojams. Nevarētu teikt, ka tur var kaut ko interesantu uzzināt, jo aplikāciju no telefona sen jau esmu atinstalējis.
04:36 pm - Par pusplikām meitenēm


Šodien “feisītī” taisīju eventu futenei, jo kaut kā regulārie entuziasti klusē. Lai iniciatīva pilnībā netiktu pārlikta uz maniem pleciem, sākumā bija doma uzlikt kādu bildi ar pusplikām meitenēm. Beigās neuzliktu.

Bet, tad par tām pusplikām meitenēm. Lūk, visādi sociālantrapalogi un primātu pētnieki skaidri zina, kādēļ seksīgi ir lieli pupi, sakačātas lūpas un apaļi dibeni. Jā, kaut kā tā apaļā forma cilvēkam patīk. Laikam liek domāt par sauli.

Jā, bet kā sociālantropologi un primātu pētnieki skaidro seksīguma palielināšanai vēlmi meitenes (un reizēm arī puikas) izvārtīt dubļos, iemērt eļļās, noķēpāt ar krāsām? Ok, mājām fasādi krāso, lai māja smukāka. Then again, visādi bezkoncepta grafiti rada nobružātības efektu. Bet te jau nav runa par dzīvojamo māju. Takš, vroģi, cilvēks.
11:27 pm - Par gašvielām
Asēdājiem katram ir savi mīļākie pipari. Kas visur, pat saldajā, liek klāt čilli, kas burkām ēd ārā halapenjos, kas cep piparsteikus. Man, kā tikko izrādījās, visvairāk patīk kajenas pipari. Tāds takā šņabīti bišku ierāvis.

Vēl man viens dārznieks ieteica cirpt bazilikam galus, lai tas nepārvēršas par koku, bet turpina krūmot. Vakar apcirpu. Gaidu ko šis par to visu teiks.
11:39 pm - Par futeni
Nez, futenei ir tāda lieta, kā potīšu sargi. Kaut vai kaut kas līdzīgs sviedru aizturētājiem uz rokām. Ja man katru reizi būs jēlas potītes, es vēl kaut kādā gangrēnā iedzīvošos.
This page was loaded Okt 1. 2024, 8:39 pm GMT.