You wanna have a life but not too real
Janvāris 14., 2015 
03:05 pm - Par dzīvi tur ārā
Lūk, visādi cibiņi un citi interneta zvēri ik pa brīdim novaidas par dzīvi tur ārā, kas ir jāelpo pilnām plaušām. Šorīt bija čoms atbraucis "no laukiem". Uz Rīgu bija atvedis mašīnu remontēt. Lūk, parunājām par dzīvi tur ārā. Gan par to, kā top lietas, ko mēs liekam galdā, gan dzīvi grūto un nepieradināto. Cilvēki zog, krāpjas, melo, tāpēc tāds vārds "ētika" ir kaut kas, ja ne no kaimiņu galaktikas, tad vismaz no turienes, kur aug marakuja. Tad nu stāsti par to, ka Latvijas valstpiederīgais mēģina pārvest sievu uz Lielbritāniju čemodānā, vairs neliekas nekas īpašs, un sēņu lasīšana kaut kur Īrijā nebūt ne nacionāla mēroga traģēdija. Un tie cilvēki it mums tepat blakus.

Un tagad par Kantu...
03:30 pm - Ziņas: aizliegums vadīt auto
Ha! Redz, kurš normāls cilvēks nepiekristu tam, ka trakajiem nevajadzētu ļaut vadīt auto. Jebkurš šoferītis, domājams, būs piefiksējis, ka vienai daļai psihiski veselu cilvēku iespējas vadīt auto ir stipri apšaubāmas. Ņemot vērā, ka Krievijā no šīs kaites iet bojā krietni daudz cilvēku, un, lai ko daudzi domātu par Krieviju, joki mazi, tad nu Krievija ir veikusi izmaiņas likumdošanā.

Kā nojaušams no virsraksta, dziesma patiesībā nav par krekliem. Arī onkuļi un tantes, kuriem patīk tērpties lateksā, un guļamistabā iepērt vienam otru, arī ir pakļauti šīm likumdošanas izmaiņām. Par homoseksuāliem cilvēkiem, protams, nemaz nerunājot. Redz, tā līdz Urāliem esot Eirōpa. Jo mēs taču visi zinām, ka tiem gejiem nedrīkst uzticēt auto. Tur mašīnā ir tā tur ātrumkārba, un sazin kādas neķītrības viņiem to ieraugot uzreiz nāk prātā. Avārija, viens, divi, un nabaga glābējs, kas ar hidrauliskajām šķērēm atverot auto ieraudzīs TO!
10:02 pm - Bilde
This page was loaded Okt 1. 2024, 8:33 pm GMT.