You wanna have a life but not too real
Maijs 20., 2014 
11:14 am - Servisā un paradīzē
"biļetes Biļešu Servisa un paradīzes kasēs"
05:27 pm - Hologrammas
Mails Džeksons atkal dejo un dzied. Nē, nu, nav jau pirmā hologramma un mironis uz skatuves, bet tomēr tajā visā ir kaut kas biedējošs. Kaut kāds Elīzijums un Capotolija. Glamūrīgi cilvēki savākušies glamūrīgās vietās, tiem negaršo vairs kokaīnes, tos neuzbudina puslika Gāga vai Sailija, tiem dejojošus miroņus klātienē padavai. Kolizeju būtu atjaunojuši.
05:33 pm - 25. kadrs
O! Cik sen nekas nav dzirdēts par 25. kadra izmantošanu. http://news.liga.net/news/politics/1810633-telekanaly_rf_ispolzuyut_25_y_kadr_v_syuzhetakh_ob_ukraine_sbu.htm

Ja tā tiešām ir taisnība, un kaut vienā no Krievijas valsts telekanāliem ir izmantots 25. kadrs, pat ja tas vēstī, ka Vinnijam Pūkam garšo medus, tad tas ir tāds pizģec, kas līdzinās nacistu ekspedīcijām uz Tibetu. Es tam īsti neticu, bet, ja tiešām, tiešām, tiešām... nu tad viņiem tur ir ne tikai mērkaķis ar automātu, bet jūrascūciņa ar sarkano podziņu.
06:47 pm - Vilciena katastrofa piemaskavā
Tātad, piemaskavā ir avarējis vilciens, kas devies uz Kišeņevu. Ir bojāgājušie. Kā ziņo "mēdiji", vilciens braucis no Ļvovas.

Es neesmu loģistikas eksperts, bet ģeogrāfiju bišķu zinu, un Google Maps arī lietot māku. Bet, jā, Jarošs vainīgs.
This page was loaded Okt 1. 2024, 10:32 pm GMT.