You wanna have a life but not too real
Maijs 16., 2014 
09:12 am - Paviršie rīti
Šķiet, Kalnciema kvartālā vakar ir bijusi puse Rīgas, vai es sen tik agri neesmu bijis ielās. Pie sarkanā braucošas smagās mašīnas, pie zaļā nebraucieši prezentācijas Kaškaji, man pofig kur es eju, vai parkojos. Kas šodien notiek? Un vēl Grigule pa radio.
09:37 am - Gribu būt māmiņa
Paldies tev, Gūgle, un sveiciens antiutopistiem.

09:52 am - Ordinary Swedish Meal Time: Crucified Carrot Cake
No visiem JūTjūbes "parēkt" hītiem, kurus es pamatā ignorēju, man nenormāli piedur "Ordinary Swedish Meal Time". Pēc lielās pauzes viņi ir uzņēmuši apgriezienus. Tas, ka galds tika sacirsts jau trešajā epizodē, takā būtu ok, bet šodienas sviesta kausēšana bija episka. Nu, starp pārējām.

It's good for you - http://youtu.be/05Byne839Pg
12:35 pm - Kalnciema kvartāla tips'n'tricks
Nedaudz par hipsteru meku, Kalnciema kvartālu. Koncerts, jē, un tā, bet es vairāk par piezemētākām lietām.

Tātad, lai nav jāstāv rindā pēc Aldara (rindā... pēc Aldara... lai samaksātu ķīlu par glāzi... lol), restorāns vismaz vakar bija izlicis stendu. Valmiermuiža lejamā, un vācu ali pudelē. Nu, vācu, ne tikai tādā ziņā, ka tikai pilzene, bet arī pale ale un IPA. Dārgāk jau, protams, ir, toties bez rindas, un dzerams. Alternatīvas "vīna glāze"... nu ziniet, vismaz tas malciņš sarkanvīna, ko es pagaršoju, likās ne tik ka hipsteru necienīgs, bet dzerams kaut kur kāpņu telpā, pirms tam iepērkot tableti rītam. Un es nedomāja Eskapelli. Bet nu, ir opcija arī pirkt pudeli, izvēle tur plaša.

Bet, gadsimta atklājums alus krogs "Alus krogs" tur pat aiz stūra. Pirmkārt, tur ir labierīcības. Otrkārt, tur par eirōpiesmit var dabūt pus litru Latgales alus, un ķilavmaizi. Domāju pēc diviem, trim labierīcība apmeklējumiem var arī neatrast mājas. Kolorītam vēl vietējie: "Es esu krevs, tu saprot...". Hipsterbērni pirka vīnus un kokčikus, un taisīja selfijus. Lūk, fōrskvērā alus krogs "Alus krogs" gan nebija atrodams. Neraža.
05:50 pm - Par rumpi
Ooooo! Komentārus nelasu, tāpēc tikai tagad man daleca, kas tās par bildēm klejo pa feisīti. Kaut vai liec [info]uzzinu_pedejais. Izrādās meitenes mācās būt mierā ar savu ķermeni, un svars jau atkal, laikam, ir aktualitāte numur viens. Īpatnēji gan liekas mēģinājumu atbrīvoties no apsēstības ar perfektu augumu, ja visa diskusija beigās tā pat ir teju tikai par augumu, tikai ar mantru. Bet, labi, Venēra un Marss. Rumpis mums ir tikai viens piešķirts, un, teiksim tā, zobus jau mēs arī tīrām.

Bet, kas interesanti, pašvērtējuma sarakstā, starp visādiem citādiem briesmīgiem epitetiem, ir iezadzies tāds apzīmējums "not perfect". Un te es ieplešu acis, un jautāju - un? A kas šinī pasaulē ir perfekts? Marmora Dāvidam arī mati ir neķemmēti, nav bārdas, un krāns nav ereģēts, bet tā pat skaitās kaut kāds ē-talons. Te jau katram ķīnietim, sasniedzot pubertāti, būtu jānošaujas. Man kaut kā šķiet, ka meitenes tajā "not perfect" ieliek diezgan atšķirīgu nozīmi salīdzinot ar puikām. Well, yeah, salauzu degunu, pārsitu seju, ko darīt - neviens jau nav ideāls.

Ātri gan visi ir aizmirsuši "memento mori", un grasās dzīvot saules mūžu.
This page was loaded Okt 1. 2024, 10:22 pm GMT.