You wanna have a life but not too real
Februāris 18., 2014 
11:34 am
Pēc brīža pārdomu, kā dzīvot, kā būt, esmu ticis pie vieglākajām botām, kas man jebkad ir bijušas - Nike Hyper Quickness. Kā jūs paši saprotiet, visi "super" beidzās deviņdesmitajos, un viss "hi-end/def/res/whatever" beidzās divtūkstošo sākumā. Tagad ir "hyper". Tiniet uz ūsas reklamšiki un kopīraiķeri. Naiks tā teica.



Skvoāšam, iespējams, gan būs beidzot jāpērk savi apavi. Bija vieni vidēji ērtāki Naiki, kas skvoāšam būtu labāk derējuši, bet vidēji ērti negribējās iedzīvoties potīšu traumās, tāpēc paliku pie klasiskām basketbola vērtībām. Ko teiks ahili, to zinās tikai pēc testdraiva. Ir pat plāns paskriet ar oriģinālajām pēdiņām.
12:52 pm - Velo sezonai gatavs
Jē! Mans milzu ciskudrillis ir atkal gatavs terorizēt nervozus gājējus. Šoreiz kaut kā ātri viss notika. Un pat atradās kāds amatnieks, kas metināt vēl prot. Sākumā jau plāns, kā parasti, bija atrast jaunu detaļu salauztās vietā. Dzīve piespieda saremontēt esošo.
10:56 pm - Web aplikācija
Uwaga! Man vajag izdomāt web aplikāciju, kuras funkcijas es varētu imitēt. Neskatoties uz to, ka sarakstā ir pat feisbūki, da džīmeili, man pēc izlozes principiem ir iekritis yelp, un es no šī lieliskā servisa neko nejēdzu. So, man vajag kādu ģeniālu ieteikumu.

Ir ķecerīga doma par kaut ko līdzīgu Google Reader, bet nav 100% pārliecības, ka man pietiks pacietības un drosmes pievārēt RSS. No otras puses, citiem, šķiet, būs tikusi bilžu ielāde, jo es ar grūtībām stādos priekšā, kādas Flickr (whait a minute) funkcijas varētu vēl imitēt.

Jā, runājot par bilžu ielādi... moš instagramu paķēmot?

O, vēl ideja... Google Music.
This page was loaded Okt 1. 2024, 10:18 pm GMT.