You wanna have a life but not too real
Janvāris 24., 2014 
01:18 am - Cīņa ar Maikrasoft Aksess
Jāuztaisa datubāze Aksesā. Izmetam pusi no tā kas bija plānots, un panika sāk mazināties. Taču izlasām prasības līdz galam. Izmantotā literatūra? Jūs ko, ņirgājaties? Jūtjube neder? Nē, nopietni, izmantotā literatūra praktiskā darbā interneta laikmetā?

Jā, un vēl arī tā ierakstīšana diskā. Piedodiet, atvainojiet... diskā? Tādā apaļā un plastmasīgā? Es nevaru pieskavot klāt izdrukai mikro SD karti?
09:47 am - Access 2010
Vēl man kāds varētu izstāstīt, kā iegūt vienu atslēgu no galvenās formas, tad iegūt otru atslēgu no dialoga logā izvēlētā saraksta, un to visu padot query, tad es savu sūdu būšu gatavs prezentēt bez sirdsapziņas pārmetumiem.

Jo es tā padomāju, cik tad es izdarītu darbā divās pilnās darba dienās? Drošvien kādu ceturto daļu. A te, "das ist krieg" režīms.

http://youtu.be/N7piTcDllnY
10:30 am - Ukrainā neviens neko nedara
Uzdūros es te tviterim par Ukrainu - https://twitter.com/yaropopovych/status/426409330318274560

Tas viss ir šausmīgi, un caurmērā viss skaidrs, bet tā piebilde, "and nobody does nothing". Es, protams, neesmu speciālists, bet Kijevā notiek kaut kas diezgan pretējs tam, ka neviens neko nedara. Es pat teiktu tā dara, ka citiem darītājiem vēl pietiks darāmā uz ilgu laiku, kā pēc mongolu reida (pēc kura, starp citu, parādījās mums visiem mīļie "maskaļi").

Citādi, protams, būtu interesanti, ja Ukrainā iehujārītu kādi NATO spēki, teiksim no Turcijas, vai Polijas. Nēzdogi mums visiem ātri būtu jāsien, un ziema kļūtu par pirmās pasaules problēmām.
09:53 pm - Rāznas doktordesa
Es tagad zinu, kā es barošu vienai čupakabrai tārpu tabletes. Rāznas doktordesa! Ar otru tiks galā ar pastu. Ja reiz es šodien izgriezu dredus viņam no pakaļas, tad jau pasta ir Bērnu spēlītes.
11:34 pm - Jūtjūbe
Vienu brīdi mani jūtjūbe šausmīgi gribēja mācīt spēlēt skvošu. Tagad, izrādās, man ir jāmācoties Access.
This page was loaded Okt 1. 2024, 10:16 pm GMT.