You wanna have a life but not too real
Oktobris 9., 2013 
12:15 pm - CV online speciālie piedāvājumi
Par pieklājību, un koferiem starp kājām - tas ir tā stilīgi un forši sūtīt masveida epastus, ar personalizētiem parakstiem?

Atsūta man sī-vī-onlains e-pastu ar lielisku piedāvājumu. Būtu man gadi tā sešpadsmit, varētu ierakstīt - gygy, idioti, nejēdz paskatīties manu pašreizējo darba vietu. Nu, par cik muļķi tēlot ir interesanti dzērumā, un jautrā kompānijā, saprotu, ka neviens katru e-pastiņu otrā galā neapčubina, un, ja esmu iekritis kaut kādā grupā, man pienāksies tematisks sūtījums. Ar spamu nobombījuši mani nav, sarūgtinājuma man nav. Bet viens jautājums gan rodas, ko viņi grib panākt ar šo personalizēto e-pastu, iz sērijas, cienījamais Jurij Petrovič? Sēž tur otrā galā cilvēks, kas saformē skaistu templeitu, kurā automātiski aizpildās kaut kādas vērtības, drošvien ir bijis kāds prātvēdars, kas gudrojis, lai šādos templeitos būtu pareizi locījumi, un sazin kas vēl, un tas viss, lai imitētu personīgu kontaktu ar informācijas saņēmēju, lai arī, visdrīzāk, viņam tādas ilūzijas nemaz nav. Un kam to visu vajag?

Pa manam, lieliski būtu šādi - gribu jūs informēt (un "jūs", tiešām kā "jūs visus", nevis aiz pārspīlētas pieklājības, jo mani neaizvaino, ja "robotiņš Robītis" mani uzrunā arī uz "tu"), ka ir lieliska iespēja, pēdējais brīdis, vai visizdevīgākais laiks izdarīt to un to. Jautājumu gadījumā zvaniet, rakstiet, laikojiet un šērojiet. Iepazinos, esmu informēts, e-pastu izdzēšu, visi laimīgi, neviens trolejbusā nekrīt.
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:44 am GMT.