You wanna have a life but not too real
Oktobris 2., 2013 
09:37 am
Tur citēt pat kaut ko ir grūtu, jo viss teksts ir šedevrs, bet Vladimirs Putins izvirzīts Nobela Miera prēmijai. Take it, or leave it.
10:46 am - Naudas lietas
Interesanti, Latvijā ir vajadzīgs finanšu plānošanas rīks?

Pašreizējā situācija ir apmēram šāda - Nordea ir viens daudz maz rīks, ar limitētu funkcionalitāti. Mūsdienās, jāatzīst, ļoti daudziem cilvēkiem, īpaši tiem, kas pie alus plaukta nebāž roku kabatā, lai saprastu, cik aliņu šodien var paņemt, tomēr ir diezgan gudri telefoni. Šo sādžas apgrēcību gan var daļēji saprast. Swed šo ir pavilcis divās citās plaknēs - iebūvētā funkcionalitāte internetbankā, kas nav diez ko fleksibla, vai jau sagatavots ekselis. Cik zinu, vēl pāris internetbankās ir kaut kāda Swedam līdzīga funkcionalitāte. Vienvārdsakot, gūgle arī neko diži vairāk nepalīdz.

Pasaulē, savukārt, mums ir Amurika. Amurikāņu finansu sistēma vispār ir viens brīnumiņš, un, ja kaut kas ir uztaisīts amurikāņiem, tad tas der ekskluzīvi amurikāņiem. Ir tomēr arī dažas alternatīvas. Taču šo alternatīvu izplatītākās problēmas ir - aplikācija ir tikai vienai platformai, tā var nebūt fleksibla, vai ērta, vai saprotama, vai nepiedāvā analīzi, vai vispār netiek vairs suportēta, tāpēc sprāgst nost. Un tad parādās sakrālais jautājums - tiešām pašam būs jātaisa? Deviņdesmitie ir garām, un ir kaudze aplikāciju veikalu, kur ir simtiem tūkstoši aplikāciju. Kāds "pašam"? Pašam ir ekselis, iķitvai!
03:00 pm - HiFi audio
Lūk, ja es būtu gatavs šķiesties ar naudu par tehnoloģijām, es noteikti nepirktu aifōnus un planšetes, bet sapirktu visādu audio tehniku. Jāatzīst gan, ka attur ne tikai cena, bet arī fakts, ka pašreizējā dzīvoklī var dzirdēt arī kaimiņu sadzīviskās ainas, tāpēc nez kādus vatus dzīvoklī neiestellēsi. Bet, gan jau kādreiz būs vieta, kur stellēt sešdesmit vatus uz vienu kanālu, vienot to bezvadu tīklā, ar visiem AirPlay un DLNA (man gan kā DLNA lietotājam tomēr īsti netop skaidrs, ko nozīmē DLNA kontekstā ar skaņas novadīšanu līdz skaļrunim, bet tas tā).

Lūk divi uzņēmumi, kas ražo dārgas rotaļļietas, sātani tādi:

1. Skandināvi Audio Pro. Viss tāds klasisks, noapaļotiem stūriem, krāsainās ādās un maksā miljonu.

2. Otri ir itāļu Libratone. Tehnoloģiski mazāk fancy, bet viss tur ir pilnīgā wiii, un krāsainā kašmiras vilniņā. Ne skaļrunis, bet mīkstā mantiņa.
04:18 pm - Kirkorovs par troļļiem
A tā neko sev Fiļa patrollēja.

http://youtu.be/R7FiP_pWUgQ
This page was loaded Okt 2. 2024, 1:37 am GMT.